Review: KOH Colours nagellak

Review-KOH-Colours-nagellak-header
Wil jij net zoals ik graag rondlopen met een aparte kleur op je nagels? Dan moet je absoluut deze review lezen over de KOH Colours nagellak. In dit artikel lees je mijn mening en beoordeling over dit product.

Product

De KOH Colours nagellak in de kleur 130 Midnight Blue! heeft op het eerste gezicht een opvallende verpakking en een bijzondere vorm. Het product is groter dan een gemiddeld potje nagellak en heeft een lange zwarte dop waar je niet om heen kunt kijken. Verder staat de doorzichtige omhulling vol gedrukt met een witte tekst, maar een gebruikersadvies ontbreekt helaas.

Review-KOH-Colours-nagellak-01
Het product zelf belooft mij eigenlijk maar één ding en dat is zorgen voor een ultiem gevoel van elegantie bij elke gelegenheid. Volgens de website van het merk zorgt de KOH Colours nagellak, met zijn zogenaamde Nano Technologie, voor een mooie sprankeling en een duurzame, langdurige en intense kleurlak. Voor het beste resultaat moet je wel eerst de KOH Long Lasting Base Coat toepassen, dan de Koh Colours nagellak gebruiken en uiteindelijk eindigen met een laagje Koh Top Coat Bamboo.

Gebruik

Gelukkig kon ik tijdens het gebruik van de KOH Colours nagellak gelijk beginnen met aanbrengen. Het dunne maar lange kwastje nam namelijk de juiste hoeveelheid nagellak op. Hoewel ik geen last had van een volle applicator vond ik de vormgeving van het kwastje niet bepaald fijn. Dankzij de lange lengte moest ik me extra concentreren om mijn kleine nagels netjes te kunnen lakken.

Review-KOH-Colours-nagellak-02
Verder besloot ik om de lak voor een tweede keer toe te passen, naar mijn mening was 1 laagje niet dekkend genoeg. Hoewel ik iets langer geduld moest hebben tijdens het gebruik van het product, was ik uiteindelijk wel super enthousiast over de mooie metallic blauwe kleur en de glans.

Resultaat
Review-KOH-Colours-nagellak-03

Het resultaat is inderdaad een ultiem gevoel van elegantie. Ik vond de kleur in het potje al erg aantrekkelijk, maar op mijn nagels kwam deze helemaal tot zijn recht. Ik raad deze nagellak van KOH Colours vooral aan als je dol bent op een aparte metallic kleur.

Review-KOH-Colours-nagellak-04
Ik vond het wel jammer dat het product na 2 dagen dragen al beschadigingen liet zien. Helaas was vooral de top van mijn nagels enorm snel aangetast, waardoor de look lelijk werd. Omdat op het product zelf geen aanbeveling stond voor het gebruik van een base coat en een top coat, heb ik deze ook niet gebruikt.

Ik vind de kleur perfect om te dragen tijdens een feestje of een avondje uit en daarom ga ik deze wel vaker opdoen. Als je desondanks liever een nagellak hebt die langer blijft zitten, dan kun je misschien de Bourjois 1 seconde nagellak proberen.

KOH Colours nagellak

Variant: Midnight Blue! 130
Prijs: 14,99 euro

Voordelen:
+ Mooie kleur
+ Glans
+ Applicator neemt juiste hoeveelheid op

Nadelen:
– Prijs
– Dekt niet goed
– Met kleine nagels niet makkelijk aan te brengen
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”3.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”5.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.