Review: Koh nagellak Golden Gleam


Koh heeft veel verschillende kleuren nagellak, van heel licht tot opvallende felle kleuren. Ik was benieuwd naar de lichte Golden Gleam! en testte deze kleur uit.

Product


Ik heb Golden Gleam!, kleurnummer 105, van Koh uitgetest om te zien of deze nagellak zijn belofte waar maakt en op je nagels even mooi is als in het potje! Koh nagellak belooft een mooie sprankeling en zou langer beschermt zijn tegen beschadigingen. Ik ben benieuwd of de lak inderdaad lang blijft zitten en voor een opvallende glans zorgt.

Gebruik


De gouden Koh nagellak, is eenvoudig op te brengen en droogt redelijk snel. Net als bij elke nagellak kun je genoegen nemen met 1 laagje, maar het resultaat is altijd mooier met 2 lagen. De nagellak breng je makkelijk op, mede doordat de lak niet te dun is. Bij een dunne nagellak heb je namelijk de kans dat je lekt en de lak buiten je nagels gaat zitten.

Resultaat


De nagellak ziet er mooi en inderdaad glanzend uit, zoals de nagellak belooft. Toch ben ik niet heel tevreden over de kleur, maar dat is meer persoonlijk. Ik vind de kleur een beetje te licht en zelfs te goud. De Koh nagellak blijft wel goed zitten, alleen aan de randjes van mijn nagels verliest de lak na een dag of twee een beetje kleur. Maar dit zou je eventueel op kunnen lossen met een dun laagje eroverheen. Al met al een goede lak, maar je moet wel van glanzend en goud houden!

Product: Koh nagellak Golden Gleam!
Prijs: €14,95

Pluspunten
+ Glanzend
+ Brengt makkelijk op
+ Blijft goed zitten

Minpunten
– Te goud

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]