Review: Kruidvat reinigingsdoekjes Pure & Nature


De Kruidvat Pure & Nature Facial Tissues zijn reinigingsdoekjes voor de gevoelige huid. Ik heb het product een paar dagen getest en hier kun je mijn review lezen.

Product

De Kruidvat reinigingsdoekjes Pure & Nature hebben een Aloë Vera extract dat zorgt voor een zachte reiniging van de huid. Je gezicht wordt gezuiverd van make-upresten en overtollig huidvet. Er zitten 25 stuks in een verpakking.

Gebruik


Om het product te gebruiken moet je eerst de sticker van de verpakking halen, zodat je het gezichtsdoekje kunt pakken. Het zijn stevige doekjes en ze hebben een aanwezige geur. De tissues kunnen erg schuimen door het reinigingsspul wat erin zit. Je moet het reinigingsdoekje zacht over je gezicht en ogen strijken tot alle onzuiverheden zijn verwijderd. Vergeet niet om de verpakking te sluiten na gebruik, want anders drogen de doekjes uit.

Resultaat

De Kruidvat Pure & Nature reinigingsdoekjes zijn makkelijk te gebruiken en het verwijderd mijn make-up goed. Ik gebruik redelijk veel make-up en het doekje haalt veel van mijn gezicht af in tegenstelling tot andere reinigingsdoekjes voor het gezicht die ik eerder heb gebruikt.

Product: Kruidvat Pure & Nature Facial Tissues
Prijs: €2,49

Pluspunten:
+ Haalt make-up goed weg
+ Ruikt lekker
+ Makkelijk te gebruiken

Minpunten:
– Schuimt erg

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.