Review: Kruidvat rozen handcrème


In de winter voelen je handen vaak droog aan. Een handcrème is dan echt nodig om je handen zacht en soepel te houden. De rozen handcrème van Kruidvat die ik heb gereviewd belooft je handen te verzorgen en zacht te maken. Ik keek of het product deze belofte waar kan maken.

De rozen handcrème van Kruidvat komt uit de hand therapy lijn. In de crème zit Sheabutter en Rozenextract. Dit belooft je handen te verzachten, te hydrateren en te verzorgen. Dat is nogal een belofte, dus ik ben benieuwd! De vrolijke roze tube is alleen verkrijgbaar bij Kruidvat en kost 1,99 euro.

Product


De handcrème van Kruidvat is wit en ruikt licht naar rozen. Het is een lekkere geur, niet te overheersend. De crème zit in een roze tube met een handje van de hand therapy lijn erop. De verpakking is hygiënisch en gaat makkelijke open en dicht. De tube is niet heel klein, maar hij past nog altijd makkelijk in mijn tas.

Gebruik


De handcrème belooft snel in te trekken, maar dit valt toch een beetje tegen. Als ik de crème uitsmeer worden mijn handen eerst behoorlijk wit, het duurt even voordat dit weg is. De witte substantie is niet vettig, mijn handen voelen niet plakkerig aan. Je hebt niet veel nodig, een klein drupje is genoeg voor je beide handen.

Resultaat

Mijn handen worden lekker zacht van de Kruidvat handcrème, maar dit is er wel één die je meerdere keren per dag moet gebruiken. Als je dit niet doet, worden je handen al snel behoorlijk droog. Het is een beetje te vergelijken met het Labello effect op je lippen. Als je begint met smeren, kun je eigenlijk niet meer stoppen. Ik vind het een fijne handcrème, maar hiermee komen mijn handen niet de winter door. Daarvoor is hij denk ik niet vet genoeg.

Product: Kruidvat rozen handcrème
Prijs: 1,99 euro bij Kruidvat

Pluspunten:
– Ruikt lekker en niet te sterk
– Handige verpakking
– Voelt niet plakkerig aan
– Prijs

Minpunten:
– Trekt niet heel snel in
– Is niet verzorgend genoeg voor koude wintermaanden

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]