Review: Kruidvat voetscrub


Soms verdienen je voeten wat extra aandacht en zeker nu het lente is. Na een lange dag is het dan ook lekker om ze te verwennen met een scrub! Ik testte de Kruidvat voetscrub en ik was heel tevreden.

In de winter draag je vaak lekkere warme laarzen, maar nu het lente is komen de blote voeten weer tevoorschijn. Daarom is het belangrijk om ze niet te vergeten en af en toe even lekker scrubben en insmeren zorgt er dan voor dat je voeten mooi en zacht blijven.

Product


De Kruidvat voetscrub zit in een simpele plastic tube. Dit werkt hygiënisch en je kunt goed doseren. De verpakking is lekker kleurig maar niet heel bijzonder. De scrub zelf is een beetje crème-achtig, met grove korrels erin. De geur van dit product is fruitig, niet te sterk.

Gebruik


Net als veel mensen, kan ik er absoluut niet tegen als er onder mijn voeten gekieteld wordt. Daardoor vind ik pedicures en massages echt verschrikkelijk! Gelukkig scheelt het een hoop wanneer ik dit gewoon lekker zelf doe. Doordat de korrels in deze scrub niet heel grof zijn, kietelt het niet onder mijn voeten. Het is een vrij zachte scrub, die voor mensen met veel eelt niet echt geschikt zal zijn. Ik heb hier zelf niet echt alst van, dus voor mij werkt de scrub goed. Door de tube is het product makkelijk te gebruiken.

Resultaat


Hoewel er aan mijn voeten niet echt iets valt te zien, is het verschil zeker te voelen. Mijn voeten zijn lekker zacht, ook zonder dat ik er crème op heb gesmeerd. Ik ben dan ook wel tevreden over deze Kruidvat voetscrub, ik had er eigenlijk niet zoveel van verwacht. Ondanks de kleine korrels in de scrub worden mijn voeten toch lekker glad en zacht.

Product: Kruidvat voetscrub
Prijs: 2,99 euro

Pluspunten
+ Goedkoop
+ Maakt je voeten lekker zacht

Minpunten
– Korrel is te zacht voor mensen met veel eelt

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.5″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]