Review: Kruidvat Wenkbrauwstrips


Veel meiden hebben een hekel aan het epileren van hun wenkbrauwen. Ook ik houd er niet van, dus toen ik de Kruidvat Wenkbrauwstrips tegenkwam had ik hoge verwachtingen. Want ze zouden direct de ideale wenkbrauw moeten maken.

Product

De Kruidvat Wenkbrauwstrips zijn voorgevormde harsstrips. In het doosje zitten 56 strips, voorgevormde en rechte strips. Die laatste kun je gebruiken voor bijvoorbeeld de overtollige haartjes tussen je wenkbrauwen. Het eerste wat me al opvalt aan dit product is de vreselijke verpakking. Ik heb al een hekel aan het Kruidvat logo, maar deze verpakking doet me echt denken aan een medicijnendoosje.

Gebruik

Om de Kruidvat Wenkbrauwstrips te testen, heb ik meerdere strips moeten gebruiken. Ze blijven aan je vingers plakken, de strips vouwen zichzelf dubbel of het plakt niet goed. Na veel geklungel zaten deze strips eindelijk rondom mijn wenkbrauwen, maar helaas paste de vorm niet bij mijn wenkbrauw.

Resultaat


Op de bovenste foto zie je mijn wenkbrauw voor het gebruik van de Kruidvat Wenkbrauwstrips en op de onderste foto zie je het resultaat.

Ik ben ontzettend teleurgesteld over dit product. De vorm was zo anders dan mijn eigen wenkbrauw zodat het geen effect heeft. Dan denk je: maar het kan wel handig zijn om die kleine donshaartjes boven en onder je wenkbrauwen weg te halen, maar hier neemt het ook bijna niets mee. Kortom, een verspilling van je 3,49 euro.

Product: Kruidvat Wenkbrauwstrips
Prijs: 3,49 euro

Pluspunten
+ Prijs

Minpunten
– Slechte vorm
– Nemen geen haren mee
– Lelijke verpakking

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”2.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”2.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”1.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”2.0″ ]