Review: L’Oréal lipgloss Glam Shine Natural Glow


Wil jij ook zo graag van die glamorous lippen? L’Oréal lipgloss Glam Shine Natural Glow belooft dit effect. Beautyblog nam dit product onder de loep, om te kijken of dit terecht is.

Product

Met de lipgloss Glam Shine Natural Glow belooft L’Oréal heel veel glans, volume en een glamorous effect. De gloss kost 11,49 euro. Voor mijn review gebruik ik kleur 404 Juicy Nude Glow.

Ik vind de verpakking van de lipgloss simpel, maar wel erg leuk. Het formaat lijkt me prettig, hij past makkelijk in je broekzak of clutch. De hartvormige applicator van de lipgloss ziet er gebruiksvriendelijk uit.

Gebruik


Door de hartvormige applicator is de lipgloss erg makkelijk aan te brengen en de L’Oréal lipgloss Glam Shine Natural Glow ligt fijn in de hand. De lipgloss heeft een bijzonder smaakje, ik kan het niet plaatsen maar prettig vind ik het niet.

Resultaat


Mijn lippen glanzen ontzettend en krijgen door de lipgloss veel volume. Helaas voelt de L’Oréal lipgloss Glam Shine Natural Glow erg vochtig aan op de lippen en geeft de lipgloss erg af.

Product: L’Oréal lipgloss Glam Shine Natural Glow
Prijs: 11,49 euro

Pluspunten
+ Verpakking
+ Volume
+ Glans
+ Applicator

Minpunten
– Geeft af
– Smaak
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”9.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″ ]