Review: Max Factor Mascara False Lash Effect


Natuurlijk belooft elke mascara je volle en lange wimpers. De False Lash Effect mascara van Max Factor belooft zelfs het effect van valse wimpers te geven! Je wimpers zouden van deze mascara in omvang verdubbelen, maar is dit ook zo?

Max Factor belooft dat je wimpers er met de False Lash Effect mascara uit zullen zien als valse wimpers. Door het grote borsteltje zou je elk volume laagje in één keer van de aanzet tot aan het topje van je wimpers aan kunnen brengen, zonder klontjes. De mascara is bij elke drogist verkrijgbaar in zwart en in zwart-waterproof en kost 16,95 euro.

Product


De Max Factor False Lash Effect is een zwarte mascara in een zwarte plastic huls. De huls en de dop zijn dik en rond, aan de uiteinden wordt de mascara weer smaller. Het borsteltje is dik en groot, maar de plastic haartjes erop zijn kort. De mascara stinkt niet, zoals veel andere mascara’s wel doen.

Gebruik

In het begin is de grote borstel van de mascara even wennen. Doordat hij zo groot is, kun je veel wimpers in één keer doen, maar het is lastig om niet tegen de huid boven en onder je ogen te komen. In het begin kon ik dan ook echt niet zonder wattenstaafjes! Als ik na een paar keer gewend ben aan de mascara, is het gebruik wel heel makkelijk en snel. Wel merk ik dat de mascara vrij snel op gaat, misschien komt dit doordat er veel product tegelijk op de borstel en dus op je wimpers terecht komt.

Resultaat

Door de grote borstel heb ik al snel effect, ik hoef niet veel laagjes aan te brengen om tevreden te zijn voor mijn dagelijkse look. Als ik wat meer laagjes aanbreng voor nog meer volume, lijkt het inderdaad een heel klein beetje of ik valse wimpers op heb, maar ook deze mascara geeft je niet de wimpers van de reclame. Wel blijft hij lekker lang zitten, ik hoef geen nieuw laagje op te doen halverwege de dag en ik heb geen rare zware strepen onder mijn ogen.

Product: Max Factor False Lash Effect Mascara
Prijs: 16,95 euro

Pluspunten:
+ Lange wimpers met volume
+ Fijn borsteltje
+ Geen rare geurtjes
+ Goede prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten:
– De mascara gaat snel op
– In het begin even wennen met aanbrengen
[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.