Review: Maybelline mascara The Falsies


Een goede mascara is onmisbaar, maar welke mascara is nou goed en welke wat minder? Ik test voor jullie de mascara Black Drama uit de The Falsies collectie van Maybelline.

Product


Als ik de verpakking moet geloven zorgt de Maybelline mascara The Falsies mascara van Volum’Express voor de volste en meest glamoureuze wimpers ooit. The Falsies verwijst naar het valse wimper effect waar deze mascara dus voor moet zorgen.

Door middel van de pro-keratine in de formule zouden de gaatjes tussen de wimperhaartjes als het ware opgevuld worden. Het klinkt goed maar ik ben benieuwd of de mascara deze beloftes waar maakt. De verpakking ziet er aantrekkelijk uit, de felroze huls valt goed op en de zwarte print van kant op de dop is een leuk detail.

Gebruik


Het borsteltje is een beetje gebogen en hierdoor brengt de mascara gmakkelijk op en zorgt ervoor dat alle wimpers aan bod komen. Wel moet je meerdere keren nieuwe mascara op het borsteltje doen want je hebt meerdere lagen nodig voor een mooi, vol resultaat.

De Maybelline The Falsies mascara is niet waterproof maar blijft toch vrij goed zitten wanneer deze in contact met water komt. Ook bij het verwijderen van de mascara duurt het even voordat alles er goed af is.

Het resultaat


Ik ben tevreden over het resultaat, mijn wimpers zijn diep zwart en ogen redelijk vol. Ik zeg niet dat het lijkt alsof ik echt valse wimpers draag maar het ziet er goed uit. Daarnaast ben ik erg tevreden over het gebogen borsteltje, dit is heel fijn in gebruik en neemt inderdaad alle wimpertjes mee.

Product: Maybelline mascara The Falsies – Black Drama
 Prijs: €13,99

Pluspunten:
+ Fijn borsteltje
+ Leuke verpakking
+ Mooie volle, zwarte wimpers

Minpunten:
– Meerdere lagen nodig voor een goede dekking
– Moeilijk te verwijderen

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.