Review: Miss Sporty Cat’s Eyes Palettte


Het Cat’s Eyes Palettte van Miss Sporty zijn goedkope oogschaduw pallets met 4 kleuren erin. Ik heb het palletje 001 Denim Storm voor je gereviewd.

Het product

Als we Miss Sporty moeten geloven, word je met dit palletje omgetoverd in een celebrity. Het Cat’s Eyes Palettte ziet er leuk uit in de vorm van een oog. Achterop het doosje staat hoe je de oogschaduw aan kunt brengen voor het mooiste effect.

Het gebruik

Bij de oogschaduw zit een sponsapplicator, maar die gebruik ik niet. Omdat het een best wel poederig product is, breng ik het aan met een platte harde kwast. Zo heb ik minder last van fall out en zie je de kleuren beter op mijn ogen. De oogschaduw heeft veel pigment. Wat ik wel jammer vind is dat je door de vorm van de oogschaduw niet overal makkelijk bij komt. In de hoekjes pak je al snel meerdere kleuren oogschaduw.

Het resultaat

Ik heb de oogschaduw aangebracht over oogschaduwbasis. De kleuren blenden goed en hebben veel pigment. De kleuren verdwijnen wel in de loop van de dag. Ik gebruik vaker budget oogschaduw, maar eigenlijk blijft het bij mij altijd wel zitten tot het eind van de dag.

Je kunt het Miss Sporty Cat’s Eyes Palettte voor verschillende ooglooks gebruiken. De kleur in het midden, kun je heel goed gebruiken als highliter voor de rest van je gezicht.

Natuurlijk zie je er niet gelijk uit als een celebrity als je dit palletje gebruikt. Ik vind het heel vervelend als ik mijn make-up halverwege de dag moet bijwerken. Ik ben overdag niet thuis en ik wil niet alles meenemen. Als je het niet erg vind om je oogschaduw halverwege de dag bij te werken en op zoek bent naar een goedkoop make-up palletje met veel pigment is dit product wel iets voor jou

Product: Miss Sporty Cat’s Eyes Palettte 001 Denim Storm
Prijs: €4,99

Pluspunten:
+ Prijs
+ Veel pigment
+ Op meerdere manieren te gebruiken

Minpunten:
– Blijft niet goed zitten
– Soms lastig als je 1 kleur wilt gebruiken

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.