Review: Miss Sporty Ohh Tan So Fine


Iedereen wilt in de zomermaanden het liefst een mooie zonovergoten look. Helaas laat het zonnetje zich niet zien en is dat bronskleurige huidje ver te zoeken. Daarom ben ik aan de slag gegaan met de Miss Sporty Ohh Tan So Fine Bronzing Powder! Hier lees je wat ik ervan vind.

Product


De verpakking van de Miss Sporty Ohh Tan So Fine oogt nogal goedkoop. Maar dat is ook logisch voor een prijsje van 2,99 euro. De bronzer, nummer 001 Sun Kissed, bevat 2 kleuren: een bruine teint en een lichter kleurtje voor een mooie glans. Het product belooft een zonovergoten look, alsof je net van het strand komt. Daarnaast belooft het merk een zachte huid die niet uitdroogt door de poeder.

Gebruik


De Miss Sporty poeder is gebruiksvriendelijk. Wanneer ik mijn kwast erover heen veeg, zit er allen poeder aan mijn kwast. Bij sommige bronzers valt de poeder er gelijk massaal uit, maar dit is niet het geval. Ik moet de bronzer ongeveer 2 keer aanbrengen voor een zichtbaar resultaat. Voor een mooie glans, doe ik de shimer over de bronzer heen.

Resultaat


In de eerste instantie zag de Miss Sporty Ohh Tan So Fine er een beetje onnatuurlijk uit, maar dat komt omdat ik een bleke huid heb. Nadat ik de shimer over de bronzer had aangebracht, zag het er natuurlijker uit. Door de kleine glittertjes in het product, glanzen mijn wangen mooi. De poeder maakt mijn wangen ook zacht.  Helaas blijft het product niet heel de dag zitten. Na een paar uurtjes moest ik het weer opnieuw aanbrengen.

Product: Miss Sporty Ohh! Tan So Fine Bronzing Powder, nr. 001 Sun Kissed
Prijs: 2,99 euro

Pluspunten:
+ Goedkoop
+ 2 producten in 1 verpakking
+ Mooie glans

Minpunten:
– Blijft niet heel lang zitten
– Goedkope verpakking

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”4″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8″]