Review: NYC HD Color Quattro oogschaduw

Review NYC HD Color Quattro oogschaduw
Het is altijd fijn om make-up te kunnen kopen voor een lage prijs en al helemaal als deze van goede kwaliteit is. Ik testte daarom voor deze review de NYC HD Color Quattro oogschaduw uit, om te kijken of dit laag geprijsde product ook echt zijn beloftes nakomt.

Product

Review NYC HD Color Quattro oogschaduw - product
De verpakking van de NYC HD Color Quattro oogschaduw heeft een doorzichtige bovenkant met daarop een zilverkleurig logo. Voor deze review test ik het kleurenpallet Gothic Harlem, een pallet met lichte tot donkere grijstinten. In de verpakking vind je een bijbehorende applicator en achterop het doosje staat precies aangegeven hoe je de verschillende kleuren oogschaduw kunt aanbrengen. Daarnaast belooft het product een intense kleur en zegt het langhoudend te zijn.

Gebruik

Review NYC HD Color Quattro oogschaduw - gebruik
De sponsapplicator die bij de NYC HD Color Quattro oogschaduw hoort is 4-zijdig, waardoor de verschillende kleuren goed intact kunnen blijven. Verder is deze vrij smal, iets wat ik bij het aanbrengen wel fijn vond.

Eenmaal aangebracht komen de grijstinten goed naar voren. Ze verschillen naar mijn mening niet veel van wat je in het doosje ziet en. Ook kun je de verschillende grijstinten goed blenden, iets waar de instructies achterop het doosje je bij helpen. Wel had ik bij het aanbrengen een beetje last van fall-out, iets wat naar mijn mening toch wel een minpuntje is.

Resultaat

Review NYC HD Color Quattro oogschaduw - resultaat 1
Review NYC HD Color Quattro oogschaduw - resultaat 2
Het product beloofde mij intense kleur, iets wat het volgens mij wel goed is nagekomen. De grijstinten hebben ook wat glitter, wat het erg leuk maakt voor een feest of speciale gelegenheid. Voor het gewone zou ik deze oogschaduw niet zo snel gebruiken, omdat het je ogen toch wel heel erg laat opvallen. Verder blijft de NYC HD Color oogschaduw vrijwel de gehele dag goed zitten, een ander groot pluspunt.

NYC HD Color Quattro oogschaduw

Variant: 797 Gothic Harlem
Prijs: 3,99 euro

Voordelen:
+ Scherpe prijs
+ Intense kleur
+ Blijft goed zitten

Nadelen:
– Geeft een beetje fall-out

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.5″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]