Review: NYC High Definition liquid eyeliner


Ben je op zoek naar een goedkope pen eyeliner? Ik heb de NYC High Definition liquid eyeliner in de kleur 889 Extra Black gereviewd.

Het product


NYC belooft ons een eyeliner die makkelijk aan te brengen is en 10 uur blijft zitten. Door het scherpe puntje zou iedereen het aan kunnen brengen zonder fouten te maken. Er zit 1,6 gram in de pen en de formule is tot 12 maanden na openen houdbaar.

Het gebruik


De verpakking is licht waardoor je precies te werk kunt gaan. Er zit inderdaad ook een scherp puntje op. Het nadeel is, dat er amper product uit het puntje komt. Hierdoor moet je met de zijkant te werk gaan en krijg je al snel een te dikke lijn en is het moeilijk om de eyeliner precies aan te brengen. Het heeft een aantal lagen nodig om een goede zwarte lijn te zetten. Na een paar lagen is de kleur en dekking wel goed. De NYC High Definition liquid eyeliner droogt snel waardoor het niet afgeeft in je arcadeboog.

Het resultaat


NYC beloofd ons dat deze eyeliner makkelijk aan te brengen is, scherpe lijnen kan zetten en tot 10 uur blijft zitten. Hier is niets van waar. Met de zijkant van de pen aanbrengen is lastig, waardoor je snel de fout in gaat. De eerste lagen zijn vaag zwart en niet goed dekkend. Na meerdere lagen is het wel goed van kleur. Binnen een uur is de bovenste laag van je oogleden af, waardoor je weer een vaag zwarte kleur hebt. De onderste laag blijft trouwens wel een paar uur goed zitten.

Ik vind het erg jammer als een eyeliner meerdere lagen nodig heeft, omdat je hierdoor snel de fout in gaat. Ik gebruik vaak een pen voor een klein zwart randje. Dit is niet te doen met deze variant, door de vele lagen en dikke zijkant. Ik ben erg teleurgesteld en raad deze pen eigenlijk aan niemand aan. Hoewel de NYC eyeliner erg budgetvriendelijk is, zijn er veel betere te vinden voor hetzelfde geld.

Product: NYC High Definition liquid eyeliner 889 Extra Black
Prijs: €2,99

Pluspunten:
+ Prijs
+ Goed zwart

Minpunten:
– Meerdere laagjes nodig
– Kleur vervaagt snel
– Moeilijk aan te brengen
– Niet precies

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”4.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”3.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”2.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.