Review: NYC Kiss Gloss


NYC heeft een uitgebreide collectie Kiss Gloss, de naam laat je denken dat het een zoenbestendige lipgloss is. Ik ben benieuwd of dat ook mijn mening is als ik de 531 City Sorbet heb uitgetest.

Product

Dit product van NYC oogt roze en glinsterend. Het zit in een doorzichtige tube met een uiteinde en dop in het zwart. Op de verpakking staat in zilveren letters Kiss Gloss NYC en NYC New York Color geschreven. Het is een simpele verpakking, maar toch oogt hij wel een beetje sjiek.

Gebruik


Ik vind het fijn dat je de lipgloss gewoon vanuit de tube op kunt smeren. Dat maakt het makkelijker om de NYC Kiss Gloss blind en niet te dik op te smeren. Wanneer ik het product op mijn lippen aanbreng, merk ik gelijk dat het superplakkerig is.

Resultaat

De Kiss Gloss van NYC zorgt voor een doorzichtige laag glans met wat glitters op je lippen. Het geeft een mooi resultaat, maar een lipgloss om mee te zoenen vind ik het niet. Als ik mijn lippen op elkaar doe voel ik hem nog een beetje plakken. Daarom gaf ik een vriendin een kus op haar wang om uit te testen hoeveel het afgeeft. Ze hield er een plakkerige glittervlek aan over. Ook blijft dit product niet lang zitten, na een uurtje zie je alleen nog wat achtergebleven glitters.

Product: NYC Kiss Gloss 531 City Sorbet
Prijs: 1,99 Euro

Voordelen:
+ Leuke verpakking
+ Mooie glans

Nadelen:
– Plakt heel erg
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.5″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.