Review: NYC lipgloss Liquid Lipshine


De NYC lipgloss Liquid Lipshine moet mijn lippen een indrukwekkende kleur geven. Ik heb de lipgloss getest en hieronder kun je mijn review over het product lezen.

Product


De NYC Liquid Lipshine is een lipgloss die zuivere pigmenten bevat, waardoor dit een 3D-effect en veel glans geeft. De Liquid Lipshine is in 13 kleuren verkrijgbaar en ik heb de kleur Fashion Ave Fuchsia getest. Het heeft een drukke verpakking door de zilveren teksten en de lipgloss heeft een ovale vorm. Wat opmerkelijk is, is de zoete geur van de gloss.

Gebruik


De NYC lipgloss heeft een draaidop en je moet de gloss aanbrengen zoals je dat bij elke lipgloss of lippenstift doet. Als je de lipgloss gebruikt, is de hoeveelheid dat op het kwastje zit al goed genoeg voor op je lippen. Als je wilt dat de lipgloss opvalt, dan kun je meerdere lagen opdoen.

Resultaat


Ik ben tevreden over het resultaat van de NYC Liquid Lipshine. De gloss plakt niet, geeft een volle kleur en glanst heel mooi. Het is alweer een tijd geleden dat ik lipgloss heb gebruikt, maar deze gloss zal ik zeker vaker gebruiken. En voor de prijs is het zeker een aanrader.

Product: NYC Liquid Lipshine Fashion Ave Fuchsia 574
Prijs: € 2,99

Pluspunten:
+ Mooie kleur
+ Ruikt lekker
+ Brengt makkelijk op
+ Plakt niet
+ Blijft lang opzitten

Minpunten:
– Als je de gloss afhaalt blijven er kleine glittertjes over

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.