Review: NYC mascara Big Bold


Ben jij ook altijd op zoek naar de perfecte mascara die je wimpers verlengt en niet klonterig is? Ik heb de NYC Big Bold mascara voor jullie uitgetest. Hier lees je of deze budget mascara een aanrader is!

Product


De NYC Big Bold mascara kun je voor 3,99 euro kopen bij de Kruidvat. De mascara is alleen verkrijgbaar in 1 kleur, namelijk nummer 853 extra black. De mascara valt, met de rood-roze verpakking, direct op in de schappen. Ik vind de verpakking nogal goedkoop ogen, maar dit hoeft natuurlijk niets te zeggen over de kwaliteit van het product.

De mascara belooft je wimpers 15 keer meer volume te geven. Daarnaast zit er ook nog collageen in het product, wat zorgt voor volumineuze en dramatische wimpers. Bovendien is de mascara ook nog verrijkt met keratine. Deze stof verzorgt de wimpers.

Gebruik


De applicator van de mascara is erg dik en groot. Hierdoor denk je dat je maar 2 laagjes hoeft aan te brengen, maar dit is niet het geval. Je moet het meerdere malen opsmeren voordat de wimpers zwart worden. Ondanks dat de borstel erg dik is, wordt het geen kliederboel als je hem gebruikt. Dit komt waarschijnlijk doordat er niet veel mascara aan de borstel blijft kleven. Bij het gebruiken van de mascara valt mij op dat er geen klontjes in mijn wimpers komen.

Resultaat


Ik zou de NYC Big Bold mascara niet snel zelf kopen. Nu moet ik wel zeggen dat ik erg kritisch ben en niet snel enthousiast word van een mascara. Op zich is de prijs/kwaliteit verhouding wel goed. De mascara blijft heel de dag zitten, het verlengt de wimpers en klontert niet.

Toch had ik verwacht dat deze mascara dikke, volumineuze wimpers zou creëren en een dramatisch effect zou geven. Dit is echter niet het geval. Het product maakt de wimpers zwart en wat langer, maar daar houdt het bij op. Het is wel een prima mascara voor een dagelijkse make-up look.

Product: NYC Big Bold mascara, nummer 853 extra black
Prijs: 3,99 euro

Pluspunten:
+ Goedkoop
+ Geen klonten
+ Verlengt wimpers

Minpunten:
– Goedkope verpakking
– Geen volumineuze wimpers
– Veel lagen aanbrengen voor een mooi effect

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”5″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5″]