Review: OPI nagellak geel


Gele nagellak is de trend voor zomer 2011 en mag dus bij geen enkele fan van felle kleuren ontbreken. Ik zou zelf niet zo snel voor geel gaan, maar ik was heel benieuwd naar het resultaat! Daarom probeerde ik de gele OPI nagellak uit.

Product


De OPI nagellak geel is fel en maakt je nagels dan ook heel opvallend. Als je wilt dat je nagels gezien worden, dan is dit zeker een goede kleur. Helaas is de nagellak niet meer te koop, omdat de lak bij de Shrek limited etition hoorde. Ik vind de kleur geel erg mooi, maar ik zal de lak niet heel vaak dragen. Maar bij een zonnig dagje op het strand kunnen je nagels natuurlijk wel een gele lak gebruiken.

Gebruik

Na één laag van de gele OPI nagellak zien mijn nagels er nog niet helemaal goed uit. Minimaal 2 lagen zijn nodig om een mooi effect krijgen. De nagellak brengt erg makkelijk op, maar je moet wel uitkijken dat na het lakken niet al je vingers geel zijn. De lak is namelijk best dun en daardoor lekt het makkelijk naar de zijkanten van je vingers.

Resultaat


Na het aanbrengen van twee lagen, moet ik zeggen dat de nagellak heel goed zit. Een heel groot voordeel is dat de nagellak heel lang blijft zitten, na 4 dagen zit de lak er nog net zo op als de eerste dag en je hebt hier dus geen topcoat nodig. Mijn nagels zijn al in de zomerstemming!

Product: OPI nagellak geel
Prijs: €13,95

Pluspunten
+ Blijft lang zitten
+ Brengt makkelijk op
+Droogt snel

Minpunten
– Limited edition
– Prijs
– Dunne lak

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″ ]