Review: OPI Shatter nagellak


Ik zie steeds meer meiden lopen met crack nagellak op hun nagels. In de eerste instantie vond ik deze trend helemaal niks, maar ik begin het steeds leuker te vinden. Het is weer wat anders dat perfect gelakte nagels en het past goed bij een stoer outfit. Ik ben erg nieuwsgierig naar het effect en heb daarom de OPI Shatter nagellak uitgetest.

Product


De Silver Shatter nagellak van OPI is grijs/zilver van kleur. De verpakking is precies hetzelfde als alle andere lakjes van het merk, alleen hier zit nog een hoesje om de dop met het crack effect. OPI belooft dat deze nagellak een crack effect geeft. Het lijkt hierdoor net alsof de lak gescheurd is. Deze metallic nagellak kost 13,99 euro.

Gebruik


Voordat ik de Shatter nagellak heb opgesmeerd, heb ik eerst mijn nagels gelakt met een lichtgrijze kleur. Omdat deze lak zilver is, kun je het combineren met alle andere kleuren. Als je een subtiel effect wil, kun je kiezen voor grijs of zwart. Voor opvallende nagels kun je een felle kleur zoals koraalrood of knalroze op je nagels doen. Het aanbrengen van de OPI nagellak ging erg gemakkelijk. Het is een fijne substantie die goed uitsmeert en het kwastje is erg makkelijk is gebruik. De nagellak is ook erg snel opgedroogd en dekt goed.

Resultaat


Ik ben tevreden over het resultaat van de Silver Shatter OPI nagellak. Toen ik 1 laagje had opgesmeerd, zag ik de lak subtiel scheuren. Toen ik nog een laagje erover heen deed, was het resultaat beter zichtbaar. Na 3 dagen lang artikelen typen, zat de nagellak er nog steeds op.

Product: OPI Silver Shatter nagellak
Prijs: 13,99 euro

Pluspunten:
+ Blijft goed zitten
+ Mooi resultaat
+ Droogt snel

Minpunten:
– Relatief duur
– Meerdere lagen nodig voor goed effect

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7″]