Review: Rimmel Exaggerate Eyeliner Waterproof

Review Rimmel Exaggerate Eyeliner Waterproof
Ben jij iemand die wel houdt van een dramatische glamour look op de ogen, dan ben je hier aan het goede adres. Voor deze review heb ik namelijk de Rimmel Exaggerate eyeliner waterproof uitgetest.

Product

Review Rimmel Exaggerate Eyeliner Waterproof - product
De verpakking van deze eyeliner is typisch Rimmel, strak en eenvoudig. Zelf vind ik het wel iets stijlvols hebben. Het lichtblauwe randje rondom de flacon geeft duidelijk aan dat het hier gaat om een waterproof product. De applicator heeft een vilten puntje dat de eyeliner goed opneemt. Je kunt een aardig tijdje doen met het product. Na het openen is de eyeliner namelijk nog 12 maanden houdbaar, aldus de verpakking.

Rimmel Exaggerate eyeliner waterproof belooft een nauwkeurige contour rond de oogleden te creëren. Daarnaast moet het product langhoudend zijn, zorgen voor intens resultaat en makkelijk in gebruik zijn.

Gebruik

Review Rimmel Exaggerate Eyeliner Waterproof - gebruik 1
Review Rimmel Exaggerate Eyeliner Waterproof - gebruik 2
Het vilten puntje is niet te dik en ook niet te dun, iets waardoor je de eyeliner gemakkelijk zou moeten kunnen aanbrengen. Toch had ik hier wat moeite mee, maar dat zal ook liggen aan mijn make-uptechnieken en het feit ikzelf bijna altijd een oogpotlood gebruik. Verder droogt de eyeliner best snel. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je in een keer een goede streep weet te zetten, maar als je een foutje maakt komt het echter wat minder goed uit.

Resultaat

Review Rimmel Exaggerate Eyeliner Waterproof - resultaat 1
Review Rimmel Exaggerate Eyeliner Waterproof - resultaat 2
Het product belooft een dramatische look voor je ogen en die belofte komt het zeker na. Na het aanbrengen heb je namelijk als resultaat een intens zwarte streep boven je ogen. Ik heb ook geprobeerd een dunner lijntje te zetten, maar dat ging een stuk minder gemakkelijk. Dit maakt het product naar mijn mening wat minder geschikt voor overdag, omdat ik dan toch liever voor een wat natuurlijkere look ga. Natuurlijk was een van de belangrijkste punten, dat de eyeliner waterproof zou zijn. Dit is het zeker, want zelfs nadat ik een flinke plens water in mijn gezicht had gegooid, liep de eyeliner nog niet uit.

Rimmel Exaggerate Eyeliner Waterproof

Variant: 003 Glossy Black
Prijs: 7,49 euro

Voordelen:
+ Relatief goedkoop
+ Geeft een intens zwarte streep
+ Blijft goed zitten
+ Is echt waterproof

Nadelen:
– Dunnere lijn zetten gaat moeilijk
– Foutjes weghalen gaat wat moeilijk

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.5″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.5″]