Review: Rimmel Precious Stones nagellak


Tijdens de feestdagen wil ik graag met iets bijzonders op mijn nagels rond lopen. Daarom heb ik voor jullie de Rimmel Precious Stones nagellak getest. In deze review lees je dan ook mijn mening en beoordeling van het product.

Product


De Rimmel Precious Stones nagellak zit in een doorzichtig flesje met een zwarte dop. De verpakking staat verder vol gedrukt met een witte tekst en een gebruikersadvies. Ik heb gekozen voor de kleur 001 Diamond Dust en deze ziet er op het eerste gezicht uit als een zwarte kleur die gecombineerd is met een multi glitter.

Het merk belooft mijn nagels in een paar seconden te bedekken met glitters. Daarnaast moet de formule zorgen voor een schitterend diamanten effect. Ook wordt mij geadviseerd om voor het beste resultaat 2 laagjes aan te brengen.

Gebruik

Ik heb de Rimmel Precious Stones nagellak op mijn nagels aangebracht zonder een base coat. Het viel mij tijdens het gebruik direct op dat het kwastje erg klein en fijn was. Dit vond ik prettig want hierdoor kon ik heel netjes mijn nagels lakken. De applicator nam wel iets meer lak op dan gewenst, maar dat was na een keer vegen al opgelost.


Zoals de gebruiksaanwijzing aan gaf heb ik het product 2 keer op mijn nagels aangebracht. Gelukkig wordt dit door het merk geadviseerd, want 1 laagje had namelijk geen effect. Toen ik de nagellak nog een keer had geprobeerd zag ik pas hoe mooi dekkend het resultaat eigenlijk was. Ik werd ook erg blij van de snelle droogtijd. Er zat geen verschil tussen 1 of 2 laagjes, het was allebei binnen 1 minuut droog.


Zoals de naam Precious Stones het al zegt, had ik uiteindelijk een soort van steentjes op mijn nagels. De kleur was een mooie mix geworden tussen donkergrijs en zwart met een heleboel glitters. Helaas heb ik daarna geen top coat kunnen gebruiken, wat wel wordt aangeraden, simpelweg omdat ik deze even niet in huis had.

Resultaat


Het resultaat is ideaal voor een aparte look tijdens de feestdagen. Ik raad deze nagellak van Rimmel vooral aan als je dol bent op aparte glitters. Ik vond het wel jammer dat het product na 3 dagen dragen al voor de helft was verdwenen. Ik weet niet of dit komt omdat ik geen top coat heb gebruikt want de glitters bleven juist wel goed zitten. Vooral de top van mijn nagels waren erg snel beschadigd, waardoor de look lelijk werd.

Een ander nadeel vond ik het verwijderen van het product. Ik ben met behulp van nagellakremover en een watje ongeveer 25 minuten bezig geweest voordat de dekkende laag helemaal weg was. Toch weegt dit punt minder zwaar voor mij omdat ik het effect van de Precious Stones echt prachtig vond.

Rimmel Precious Stones nagellak

Variant: 001 Diamond Dust
Prijs: 6,99 euro

Voordelen:
+ Mooie kleur en glitters
+ Droogt snel
+ Dekt goed
+ Fijn kwastje

Nadelen:
– Verdwijnt na 3 dagen zonder top coat
– Moeilijk van je nagels af te halen

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”9.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”10.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]