Review: Sally Hansen Magnetic Nail Color


Omdat ik een grote fan ben van gekleurde nagels heb ik de Sally Hansen Magnetic Nail Color getest. Ben je benieuwd of deze bijzondere nagellak de moeite waard is? Lees dan vooral deze review en mijn beoordeling.

Product

De Sally Hansen Magnetic Nail Colour zit in een doorzichtig flesje met een kleine zwarte dop. Daarnaast bevat het potje een extra grote dop waarop een magneetveldje is verwerkt. Verder bestaat de verpakking uit een advies en uitleg over het gebruik van het product.


Het merk belooft mij een prachtige 3D nail art die ik in slechts in enkele minuten kan creëren en dat maakte mij nieuwsgierig. Ik heb gekozen voor de kleur 906 Ionic Indigo en deze ziet er op het eerste gezicht uit als een metallic blauwe tint met een behoorlijke glans.

Gebruik


Ik heb de Sally Hansen Magnetic Nail Colour op mijn nagels geprobeerd zonder een base coat te gebruiken. Gelukkig kon ik direct beginnen met lakken omdat het fijne kwastje de juiste hoeveelheid nagellak opnam. Zoals de gebruiksaanwijzing aan gaf heb ik het product 2 keer op mijn nagels aangebracht, zodat de magneet een mooi patroontje in de lak kon verwerken. Hoewel ik ongeveer 10 minuten bezig was met het lakken, werd ik wel super enthousiast van de mooie kleur.


Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch over de werking van de magneetdop, maar deze heeft mijn verwachting ruim overtroffen. Hierdoor zag ik ook dat de nagellak eigenlijk uit 2 kleuren bestaat, de basis is namelijk blauw en de magneetgolven zorgen voor een donkerblauw effect. Toch moet je wel een geduldig persoon zijn om het juiste resultaat te krijgen. De dop moet net boven je nagelriem op je vinger worden geplaatst. Als je deze per ongeluk op de natte nagel zet dan kun je opnieuw beginnen met lakken.

Resultaat


Het resultaat is echt geweldig en ziet eruit als een mooie nail art. Ik raad de Sally Hansen Magnetic Nail Colour vooral aan als je graag opvalt met bijzondere nagels. Ik had geen topcoat over de lak aangebracht toen ik hem opdeed, daarom had ik verwacht dat de lak snel zou verdwijnen van mijn nagels. Maar niets is minder waar. Na 3 dagen wilde ik een andere nagellak gebruiken en zagen mijn nagels er nog steeds wel goed uit.

Sally Hansen Magnetic Nail Color

Variant: 906 Ionic Indigo
Prijs: 11,99 euro

Voordelen
+ Mooie kleuren
+ Magneeteffect werkt goed
+ Fijn kwastje
+ Blijft lang zitten

Nadelen
– Lakken kost aardig wat tijd
– Magneetdop aanbrengen is een precies werkje

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.0″]