Review: Sally Hansen nagellak


Heb jij wel eens Sally Hansen Salon Manicure gebruikt? Ik in ieder geval niet! Daarom heb ik de Sally Hansen nagellak getest. Kijk mee om erachter te komen of dit product een aanrader is!

Product


Sally Hansen Salon Manicure belooft, zoals de naam al zegt, salon kwaliteit. Deze lak is speciaal voor dames die perfecte salon nagels willen, en wie wilt dat nou niet? Volgens het merk kun je de nagellak vergelijken met een manicure. De Sally Hansen nagellak zou namelijk een basecoat, nagelversterker, topcoat, groeistimulerende en gekleurde lak in één zijn! Dat belooft wat! Een potje van 14,7 ml kun je voor 11,99 euro kopen bij Ici Paris. De collectie telt ongeveer 40 lakjes, ik heb nummer 409 Good to Grape uitgetest.

Gebruik


De Sally Hansen nagellak is erg fijn in gebruik. De kwast is een beetje rond en breed, waardoor je nagels in 2 strepen helemaal bedekt zijn. Helaas dekt het lakje niet in een keer. In had zeker wel 2 laagjes nodig voor een mooi resultaat. Ik vond ook dat de lak niet echt snel opdroogt. Een half uurtje nadat ik mijn nagels had gelakt, ging ik slapen. De volgende ochtend zagen mijn nagels er niet meer mooi uit. Misschien had ik wat geduldiger moeten zijn, maar de lak was wel heel erg beschadigd!

Resultaat


Of de lak echt alles in één is, durf ik niet te bevestigen. Eén ding is wel duidelijk, je hebt geen topcoat nodig bij deze lak. Deze Sally Hansen nagellak glanst namelijk heel mooi. De nagellak blijft ook lang zitten. Na het een weekend lang stappen, schoonmaken en typen zit de lak er nog steeds prima op! Uiteindelijk heb ik wel wat chipjes, maar dat komt door de conditie van mijn nagels.

Product: Sally Hansen Salon Manicure, 409 Good to Grape
Prijs: 11,99 euro

Pluspunten:
+ Fijn kwastje
+ Glanst heel mooi
+ Blijft lang zitten

Minpunten:
– Dekt niet heel goed
– Vrij prijzig
– Droogt niet snel

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7″]