Review: Sephora mascara Triple Action


De Sephora mascara Triple Action belooft je lange weelderige wimpers met volume en een diep rijk pigment. Ik heb deze mascara getest om te kijken of dat wel echt zo is.

Product


Met slechts één laag van de Sephora Triple Action mascara zou ik al het gewenste effect moeten hebben. De verpakking ziet er heel simpel uit, zwart met witte letters. Het borsteltje oogt ook niet bijzonder, waardoor je al snel de indruk krijgt dat hij niet anders is dan alle andere mascara’s. De mascara heeft een sterke geur, die je liever niet nog ene keer wilt ruiken.

Gebruik

De mascara is heel makkelijk op te brengen, maar ik krijg niet het gewenste effect met één laag, zoals het product mij heeft beloofd. Na een paar lagen krijg ik wat volume en mijn wimpers worden wat langer. Bij deze mascara krijg ik geen klontjes als ik een paar lagen heb aangebracht. Iets wat vaak wel het geval is bij andere mascara’s. De Triple Action is geen waterproof mascara, waardoor de make-up gemakkelijk van je wimpers te verwijderen is.

 Resultaat

Ik heb inderdaad wat langere wimpers gekregen van deze mascara. Voor de mensen die een mooie laag mascara willen, zou ik de Sephora mascara Triple Action adviseren. Je moet wel meerdere lagen gebruiken om een vol resultaat te krijgen, maar dat komt misschien door dat ikzelf meer van wat donkere wimpers houd. De mascara blijft redelijk lang zitten en ik zou het zeker wel vaker gebruiken voor dagen dat ik mascara op wil, maar niet teveel.

Product: Sephora Triple Action
Prijs: €15,20

Pluspunten:
+ Brengt makkelijk op
+ Blijft goed zitten
+ Wimpers worden langer
+ Makkelijk af te halen

Minpunten:
– Na veel lagen pas een vol effect
– Voor het effect van de mascara is de prijs prijzig

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”4.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.