Review: Victoria’s Secret Makeup Kit

Victoria Secret Makeup Kit Pallet

Toen ik in de Verenigde Staten was, liet ik mijn oog vallen op Victoria’s Secret Hello Bombshell Makeup Kit. Inmiddels staat het doosje alweer eventjes bij de rest van mijn make-up en vond ik het dan ook tijd voor een review.

Product

Victoria Secret Makeup Kit Doos
De Victoria’s Secret Hello Bombshell Makeup Kit zit verpakt in een doosje waarop vermeld staat dat het 55 must-haves voor de ogen, lippen en het gezicht bevat. De kit kost 29,50 dollar, wat nu ongeveer 23,00 euro is. Het merk zegt zelf dat de inhoud een waarde heeft die verglijkbaar is met 143 dollar, zo’n 111 euro.

De kit is uitgevoerd in hoogglans zwart en in de hoek staan in het roze de initialen VS. Als je het doosje opent zie je een grote spiegel en allerlei kleuren oogschaduw, die gevolgd worden door nog 2 niveaus met make-upproducten. De kit bevat de volgende producten:

 • 30 oogschaduws
 • 5 lipglosses
 • 5 lippenstiften
 • 4 blushes
 • 1 luminous powder
 • 1 translucent powder
 • 1 bronzer
 • 1 mascara
 • 1 lipliner
 • 1 eyeliner
 • 5 applicators

Gebruik

Victoria Secret Makeup Kit Ellen
Het eerste wat mij opviel toen ik de kit in handen had, is dat deze compact en niet zwaar is. Helaas is de hoogglans zwarte verpakking een enorme vlekkenmagneet en trekt het stof aan. Daarnaast gaan alle laatjes niet even gemakkelijk openen, waardoor het soms even pielen is.

Wat ik heel fijn vindt aan de kit is dat je deze zowel kunt gebruiken voor een dag- als avondlook. Eigenlijk heb je al je make-up heel compact bij elkaar en heb je alleen nog een foundation nodig. Waardoor ik het dan ook ideaal vind voor op reis.

Naast make-up bevat de kit ook 5 applicators. De kwasten zijn alleen wel klein van stuk, waardoor ik de producten liever aanbreng met mijn eigen kwasten.

Victoria Secret Makeup Kit Pallet zoom 3

Victoria Secret Makeup Kit Pallet zoom 1

Resultaat

De oogschaduwkleuren variëren van mat tot glanzend, zijn gepigmenteerd en je kunt ze blenden. Ze hebben een beetje last van fall-out en in de loop van de dag vervaagt de kleur. Je moet ze dan ook echt dragen met een oogschuwbasis.

Victoria Secret Makeup Kit Pallet oogschaduw swatches 1

Victoria Secret Makeup Kit Pallet oogschaduw swatches 2

Victoria Secret Makeup Kit Pallet oogschaduw swatches 3

De lipglosses voelen licht aan en zijn niet ontzettend plakkend. Als je 2 laagjes aanbrengt krijgen je lippen een mooie glans, die voor ongeveer 2 uur blijft zitten.

De lippenstiften hebben crèmetextuur en voelen ook licht aan. De kleuren zijn redelijk goed gepigmenteerd en je hebt ongeveer 2 laagjes nodig voor een mooi resultaat. Net als de gloss vervaagt de lippenstift na zo’n 2 uur.

Victoria Secret Makeup Kit Pallet lippen

De blushes zijn ook goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. De luminous powder creëert een glanzend effect en de translucent powder is kleurloos, waardoor deze gestikt is voor elke huiskleur. De bronzer is goed draagbaar, mist je deze met mate aanbrengt.

Victoria Secret Makeup Kit Pallet blush en poeder

Verder bevat de kit nog een mascara, lipliner en een eyeliner. Voor deze producten geldt dat het leuk is dat ze erbij zitten, maar de kwaliteit is niet geweldig. De mascara is bijvoorbeeld echt heel klein, waardoor deze niet gemakkelijk kunt aanbrengen, en doet niet veel voor je wimpers. Tot slot zitten er ook nog 5 applicators bij. Ook deze minikwasten kunnen qua kwaliteit niet op tegen een normale variant.

Victoria Secret Makeup Kit Pallet zoom 4

Al met al vind ik dat de Victoria’s Secret Hello Bombshell Makeup Kit zeker zijn prijs waard is. Het doosje biedt voldoende keuze en variatie. De make-up is van goede kwaliteit, alleen de langhoudendheid is niet optimaal. Ook hadden de mascara, lipliner, eyeliner en de applicators wat kwaliteit betreft er niet bij gehoeven.

Victoria’s Secret Makeup Kit

Victoria Secret Makeup Kit Pallet zoom 2

Variant: Hello Bombshell
Prijs: 29,50 dollar (23,00 euro)

Pluspunten:
+ Veel waar voor je geld
+ Make-up is geschikt voor dag- en avondlook
+ Oogschaduw, lipgloss, lippenstiften, blushes en poeders zijn van goede kwaliteit
+ Doosje is niet zwaar en groot, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen

Minpunten:
– De hooglans zwarte verpakking wordt snel vies
– Make-up is niet langhoudend
– Kwaliteit van de mascara, lipliner, eyeliner is niet goed
– Applicators zijn niet fijn in gebruik

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.5″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]