Review: Yves Rocher lipgloss


Yves Rocher belooft een lipgloss om te zoenen, met een glamorous make-up effect en een comfortabele en betoverende textuur. Ben je nieuwsgierig? Ik heb hem voor je getest!

Product

Ik gebruik Yves Rocher lipgloss, kleur 41. Mûre. Dit is een rode lipgloss met een paarse tint erin. Hij kost €3,95 en er zouden frambozen extracten inzitten. Het zit in een simpele verpakking van 4,5 ml. De verpakking heeft een witte dop en er staat een bloem op. De lipgloss heeft een speciale applicator die is afgestemd naar de natuurlijke vorm van de lippen.

Gebruik


Er komt veel lipgloss van de applicator en hij is inderdaad de goede vorm voor je lippen. De lipgloss smeert makkelijk en is redelijk goed te corrigeren als het fout gaat. Ik had gehoopt dat de gloss naar frambozen zou ruiken. Jammer genoeg heeft de lipgloss een beetje een vies cosmetica geurtje.

Resultaat


Ik moet toegeven dat ik geen lipgloss mens ben. Lipgloss plakt vaak erg en blijft niet lang zitten. Deze lipgloss plakt inderdaad een beetje. Maar ik moet zeggen dat het me mee valt hoelang de gloss blijft zitten. Als ik het aan heb gebracht glimt het erg en heeft de gloss veel pigment. Na een half uur is de glans eraf en blijft er een rode kleur op mijn lippen zitten, als een lippenstift. Die kleur blijft ongeveer 3 uur zitten en dan moet ik het echt opnieuw aanbrengen.

Ik heb de lipgloss ook aangebracht vlak voordat ik ging eten. Na het eten is de glans eraf, maar er zit zeker nog kleur op mijn lippen. Met de meeste lipgloss en lippenstiften, gaat de kleur buiten de randjes van je lippen zitten, na het eten. Deze gloss heeft dit niet en blijft goed zitten.

Ik zou Yves Rocher lipgloss geen lipgloss om te zoenen noemen, met het plakkerige effect. Ik vind de textuur van de gloss niet bijzonder en betoverend, maar er is verder niets mis mee. Toch ben ik erg tevreden over het resultaat. De applicator werkt en de gloss blijft lang zitten. Ik raad dit product zeker aan, aan dames die van lipgloss houden. Als je net als ik niet houdt van het plakkerige, zou ik het laten liggen.

Product: Yves Rocher lipgloss kleur 41. Mûre
Prijs: €3,95

Pluspunten:
+Kleur blijft lang zitten
+Applicator werkt fijn
+Prijs

Minpunten:
– Glans is snel weg
– Plakt

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”5.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.