Review: Yves Rocher lippenstift hydraterende crème


Drie dagen heb ik met de rode lippenstift van Yves Rocher gelopen. Yves Rocher beloofde mij een intense kleur voor spannende lippen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan mijn review hieronder.

Product

De Yves Rocher lippenstift heeft een intense diepe kleur door een extra hoge concentratie aan zuivere pigmenten. De dop van de lippenstift heeft bijna dezelfde kleur rood als de lippenstift zelf. Hierin zit een zilveren huls waar met bijpassende zilveren letters de merknaam op staat. Doordat het een crème lippenstift is, is geur is niet zo sterk in vergelijking tot andere lippenstiften die ik eerder heb gebruikt. Waardoor het voor een lippenstift nog best lekker ruikt.

Gebruik

Deze hydraterende crème lippenstift van Yves Rocher is heel makkelijk om aan te brengen. Want na één laag geeft het al een volle kleur. Je kunt het hierdoor heel snel opbrengen, wat vooral erg handig is als je haast hebt!

Resultaat

Ik heb de lippenstift een paar dagen uitgetest en ik ben er erg tevreden over. Over het algemeen blijft de lippenstift goed zitten en geeft hij niet zo heel snel af. Het heeft echt een mooie diepe rode kleur. Natuurlijk moet je hem nog wel een beetje bijwerken, nadat je wat hebt gegeten. Kortom, ik ben er heel blij mee en zal hem zeker vaker gebruiken.

Product: Yves Rocher hydraterende crème lippenstift nummer 102 Rouge

Prijs: €14,90

Pluspunten:
+ Brengt makkelijk op
+ Blijft goed zitten
+ Ruikt lekker

 Minpunten:
– Lastig om af te halen

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]