Review: Yves Saint Laurent lippenstift

Ik heb voor jullie de Yves Saint Laurent lippenstift getest. Wat ik ervan vond? Dat lees je hieronder in mijn review over dit product.

Product


Yves Saint Laurent heeft verschillende kleuren lippenstiften in hun assortiment. Ik heb nummer 113, Iridescent Burgundy uit hun lente collectie 2012 getest. Het is een glimmend bordeauxkleurige lippenstift met een zachte geur. Meestal ruik je de lippenstift erg goed, maar bij deze valt het heel erg mee. Het heeft een gouden omhulsel met het Yves Saint Laurent logo, waarbij je de kleur van de lippenstift zelf ook nog ziet.

Gebruik

De lippenstift is erg makkelijk aan te brengen. Het smeert gelijk goed op je lippen, alsof het een lipgloss is.

Eindresultaat


Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat. De lippenstift blijft een tijdje zitten, maar je merkt het wel als het er niet meer opzit. De lippenstift gaat er geleidelijk zelf vanaf. Je ziet bijna geen sporen en het is daarom ook makkelijk af te halen. De verpakking vind ik zelf ook heel mooi en ik wil er dan ook absoluut meerdere kleuren van hebben.

Product: Yves Saint Laurent lippenstift 113
Prijs: €29,99

Pluspunten:
+ Brengt makkelijk op
+ Mooie verpakking
+ Makkelijk af te halen
+ Geen aanwezige geur

Minpunten:
– Regelmatig aanbrengen voor goed resultaat.

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”10.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”9.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”9.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.