Snoepje vervangt deodorant


Hoewel het geen 1 april is, dacht ik toch heel even dat dit het geval was toen ik het nieuws hoorde over een snoepje dat een deodorant vervangt. Want de Deo perfume Candy zou namelijk werken als een echte deo.

Volgens Alpi. A en Beneo, de makers van Deo perfume Candy, dient het snoepje als deodorant. Een paar minuten sabbelen op deze lekkernij zorgt ervoor dat je okselfris ruikt, omdat het snoepje gemaakt is van geraniol en rozenolie. Geraniol bevat, net als knoflook, stoffen die het lichaam niet kan afbreken. Deze komen hierdoor via de huid naar buiten, wat zorgt voor een zoete rozengeur die ongeveer 6 uur in het lijf blijft.

Daarnaast beweren de bedrijven achter Deo perfume Candy dat deze snoepjes absoluut geen gevaar zijn voor de gezondheid. Ook hoef je je niet druk te maken dat je kilo’s aankomt, want de lekkernij is suikervrij.

De snoepjes zitten verpakt in een zakje van 24 stuks en kosten zo’n 7 euro. Natuurlijk is dit wat duurder dan de meeste deodorants bij die bij de drogisterij te koop zijn, maar die kun dan ook weer niet opeten. Zelf ben ik echt reuzenbenieuwd naar de Deo perfume Candy en als ik ze een keer tegenkom zou ik ze dan ook graag willen proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.