4 soorten gezichtsmasker


Tijdens de feestdagen heeft je huid het meestal zwaar te verduren door ongezond eten, minder slaap en natuurlijk de dikke laag feest make-up. Een extra oppepper voor je huid is daarom geen slecht idee, hier vind je 4 soorten gezichtsmaskers.

Warm


Kun jij deze winter wel wat extra warmte gebruiken? Kies dan voor 1 van de bovenstaande gezichtsmaskers, deze maskers worden warm zodra je ze op de huid smeert. Door de hitte worden overtallig talg en onzuiverheden verwijderd en zijn de poriën na gebruik diep gereinigd. De maskers van Montagne Jeunesse kosten 2,29 euro per stuk en het masker van Garnier 2,22 euro, maar is genoeg voor 2 maskers.

Poeder


Dr. van der Hoog heeft een nieuwe lijn met gezichtsmaskers, speciaal aan deze producten is dat het poeders zijn waarvan je zelf een masker maakt. Dit doe je door het poeder te mengen met 1 eetlepel gekookt water. Het mengsel dat ontstaat smeer je op je gezicht en wordt dan vanzelf hard.

Modder


Modder is een ingrediënt wat vaak terugkomt in lichaamsverzorging, dit komt omdat modder op een natuurlijke manier de huid zuivert. Het masker van Mudd kost 1,89 euro. Het tweede masker, 2,29 euro, van Montagne Jeunesse is speciaal voor mannen en daarom geschikt voor je vriend, als hij het aandurft tenminste. Het laatste masker van Dr. van der Hoog is voor 2,09 te koop.

Peel off


Wel zin in een verzorgend masker, maar geen zin in geknoei? Kies dan voor een peel off makser. Het eerste masker van Montagne Jeunesse heeft als hoofdingrediënt komkommer, je brengt de gel aan op je huid en kunt deze na de inwerktijd er gemakkelijk aftrekken. Dit masker kost 2,29 euro. Het tweede masker van Montagne Jeunesse, 2,59 euro, is geen echt peel off masker, maar wel erg handig in gebruik omdat het een tissue is. Het masker van Nivea kost 2,49 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.