Test: Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean
Onlangs werd ik gevraagd om de Philips Sonicare DiamondClean te testen. Samen met 3 andere bloggers maakte ik hiervoor een video.

Product

Wat mij als eerste opviel toen ik de DiamondClean uitpakte was het luxe design. De tandenborstel heeft een mat witte finish, chroomelementen en geïntegreerde let informatie. Wat deze Philips Sonicare verder bijzonder maakt, is dat je deze kunt opladen via een speciaal glas en als je onderweg bent door middel van een reisetui.

De nieuwe Philips Sonicare DiamondClean verwijdert 5 keer zoveel tandplak als een handtandenborstel. Daarnaast verbetert deze elektrische tandenborstel de gezondheid van je tandvlees, maakt het je tanden witter en schoner. Dit komt door de sonische technologie die 31.000 poetsbewegingen per minuut maakt. Hierdoor ontstaat er een dynamische vloeistofkracht, die vloeistof tussen je tanden en langs de tandvleesrand stuwt.

Gebruik

De elektrische tandenborstel ligt lekker in de hand, heeft 5 poetsstanden en 2 maten diamantvormige opzetborstels. Tijdens het poetsen hoef je zelf nauwelijks iets te doen. Als je met de borstel langs je tanden gaat worden ze heel schoon en glad. Ook heb ik bij het gebruik geen last van mijn gevoelige tanden.

Resultaat

Hoewel ik al jaren poets met een Philips Sonicare vind ik de DiamondClean tot nu toe de beste elektrische tandenborstel die ik ooit heb gebruikt. Want na het poetsen voelen mijn tanden aan alsof ze zijn schoongemaakt door een mondhygiënist en dat gevoel heb ik nog niet eerder gehad met een tandenborstel. Ook heb ik het idee dat mijn tanden witter zijn geworden.

In de onderstaande video kun je mijn ervaring en die van 3 andere bloggers met de Philips Sonicare DiamondClean bekijken.

Test de Philips Sonicare DiamondClean tandenborstel 2 maanden. Niet overtuigd? Geld terug! Klik hier voor meer informatie.

Advertorial

Philips
Philips