Tips voor snelle make-up


Heb jij ook zo’n moeite met vroeg op staan en snooze je de wekker dan net iets te vaak? Het resultaat is een snelle douche en te weinig tijd voor je make-up. Maar ook met een snelle make-up kun je goed voor de dag komen. Hieronder vind je 4 tips om je make-up snel te kunnen aanbrengen.

Ogen

Omdat je er graag uitgeslapen uit wilt zien, besteed je de tijd die je hebt als eerste aan je ogen. Kies voor een zwarte mascara, want dan is het resultaat het snelst zichtbaar. Zorg dat de mascara die je hebt je wimpers krult, zodat je geen tijd kwijt bent aan het gebruik van een wimperkruller.

Mond

Met lippenbalsem verzorg je je lippen al binnen één seconde en is dus een tijdbesparende manier om je mond te verzorgen. Ga je liever voor een kleurtje, ga dan voor een lippenstift. Een frisse look creëer je door een lichtroze lipgloss op te doen.

Blush

Het aanbrengen van poeder of foundation kost vaak wel wat tijd en vergt aandacht, omdat je niet met een gezicht vol vlekken rond wil lopen! Gebruik daarom alleen een beetje blush, zodat je toch een verzorgde en wakkere uitstraling hebt.

Parfum

Een spuitje deodorant is zo opgedaan en ook aan parfum zul je niet veel tijd verliezen. Het is belangrijk om lekker en vooral fris te ruiken, dus zorg ervoor dat je parfum en deodorant op een vaste plek in de badkamer staan zodat je er snel bij kunt.

Zorg bij alle producten dat ze op een vaste plek staan, zodat je geen tijd verliest aan het zoeken van je make-up. Denk je dat je het niet zo snel kunt? Probeer jezelf een maximum tijd te geven voor je make-up en je zult zien dat het met de dag sneller gaat!