Tips voor het opbergen van make-up en sieraden

Tips voor het opbergen van make-up en sieraden

Samsonite beautycase
Make-up en sieraden die overal blijven slingeren: het is voor veel vrouwen erg herkenbaar. Voor je het weet ben je je mascara weer kwijt en heb je geen idee waar je je oogschaduw hebt laten liggen. Het allemaal netjes en georganiseerd houden hoeft echter niet langer meer een klus te zijn. Er zijn verschillende manieren om je make-up en sieraden netjes op te ruimen zodat je ze nooit meer kwijtraakt.

  1. Organizer

    Allereerst kun je ervoor kiezen om een organizer te gebruiken. Hiermee organiseer je dus je make-up en weet je vervolgens precies waar wat ligt. De meeste organizers hebben bijvoorbeeld plek voor lipsticks en hebben vaak nog wat andere plekjes om o.a. blush, bronzer en mascara in kwijt te kunnen. Zo heb je je make-up netjes staan en zul je nooit meer wat kwijtraken.

  2. Kwasten

    Wat verder ook een aanrader is, is om je kwasten in bijvoorbeeld een beker te zetten en ze hier ook weer in terug te zetten zodra je er mee klaar bent. Zo heb je al je kwasten bij elkaar staan en is de kans op ze kwijtraken minimaal. Wanneer je je kwasten regelmatig meeneemt, kun je er het beste een case voor aanschaffen. Hier kunnen alle kwasten in en je kunt vervolgens de case oprollen en gemakkelijk meenemen. Prima als je je make-up vaak onderweg gebruikt.

  3. Beautycase

    Ten slotte kun je ook nog kiezen voor een beautycase. Dit is meer een koffertje dat je zowel thuis als voor onderweg kunt gebruiken. Deze zijn vaak onderverdeeld in vakjes zodat je niet al je make-up en sieraden in een groot vak hoeft te gooien, maar je ze ook hierin netjes kunt opruimen. Niet alleen perfect voor visagisten die regelmatig hun make-up mee moeten nemen, maar ook perfect voor vrouwen die gewoon veel make-up hebben of vaak ergens logeren bijvoorbeeld. De beautycases van bagageonline zijn er in allerlei soorten en maten en ook voor iedere portemonnee is er wel wat te vinden. Of je nou zoekt naar een beautycase van stof of van metaal, bij bagageonline heb je heerlijk veel keus en zit er vast en zeker iets tussen voor jou.