Top 10 parfums


Iedere vrouw houdt ervan om lekker te ruiken, dus een parfum hoort absoluut thuis in je beautycase. Daarom staat hieronder een top 10 parfums.

Een parfum zorgt ervoor dat je lekker ruikt, maar het is ook handig middel om mannen te verleiden. Het is voor de meeste vrouwen alleen wel lastig om te bepalen welke geur ze moeten kiezen. Misschien dat deze top 10 parfums die bestaat uit klassieke geuren je keuze een beetje makkelijker maakt.

1. Chanel, No. 5
No. 5 is een fruitige geur dankzij ingrediënten als jasmijn, roos, muskus, vanille en oranjebloesem die erin zijn verwerkt.

2. Dior, Miss Dior
Miss Dior combineert elegantie met vrouwelijkheid, sensualiteit en vrijgevochtenheid. Deze geur is absoluut tijdloos, want het parfum is gemaakt in 1947.

3. YSL, Opium
Opium is een mysterieuze geur die ingrediënten als kruidnagels, mandarijnen, anjer, koriander en mirre met elkaar combineert.

4. Jean Paul Gaultier, Classique
De klassieke geur van Jan Paul Gaultier bevat onder andere steranijs, roos, gember, sinaasappelbloesem en vanille.

5. Guerlain Shalimar
Het Oosterse parfum Guerlain Shalimar bevat veel vanille en iris en werd al in 1924 gemaakt.

6. Nina Ricci, L’Air du Temps
L’Air du Temps is een romantische geur, die ruikt naar een combinative van roos, jasmijn, gardenia, sandelhout en iris.

7. Lancôme, Trésor
Dit parfum van Lancôme is dankzij de roos, abrikoos, perzik, vanille, sandelhout en de magnoliabloesem een zoete, bloemige geur.

8. Calvin Klein, CK One
Omdat CK One voor zowel mannen als vrouwen is, is het een fruitige geur, maar ook weer niet te fruitig.

9. Estée Lauder, Pleasures
Pleasures is een bloemig parfum met aroma’s van onder andere witte pioenroos, rozenbottel, patchouli, groene noten, jasmijn en wilde viooltjes.

10. Dolce & Gabbana, The One
The One is nog niet zo heel oud, maar wel een fijne, klassieke geur. Het parfum bevat een mix van bergamot, mandarijn, lychee, perzik, witte lelie en jasmijn.

Wat is jouw favoriete geur uit deze Top 10 parfums?

Leave a Reply

Your email address will not be published.