Urban Decay make-up kerst 2011


Veel make-upmerken komen voor kerst 2011 met een speciale kerstcollectie, zo ook Urban Decay make-up. De echte eyecatcher van de collectie is de 4e editie van de Book of Shadow, een zeer uitgebreide make-upkit.


Om maar met het hoogtepunt van de Urban Decay make-up voor kerst 2011 te beginnen, de Book of Shadow. Deze make-upkit bevat 16 kleuren oogschaduw, zwarte mascara, eyeliner en een primer. Wel zijn alle producten miniaturen. Het speciale aan deze kit is een kleine speaker, deze kun je aan je telefoon koppellen. Wanneer je met je telefoon de QR code die erbij zit scant krijg je een how to filmpje te zien.


Volgens de makers van Urban Decay make-up zijn de Stardust Sparkling lipgloss geïnspireerd op twinkelende sterren. De lipgloss zijn verzorgend en hebben een lichte mint smaak, speciaal voor de kerstdagen zijn er 3 nieuwe kleuren, Space Cowboy, Andromeda en Glitter Rock. Daarnaast is de bekende primer van Urban Decay deze feestdagen verkrijgbaar in een extra grote tube van 25 ml.


Speciaal voor de feestdagen zijn er 2 setjes verkrijgbaar met daarin 5 mini oogpotloden. De Electric set heeft felle kleuren zoals roze en blauw, terwijl de Naked variant meer natuurlijk tinten bevat.


Ook de oogschaduwsticks van Urban Decay zijn verkrijgbaar in een mini uitgaven. In de kit zitten 5 verschillende kleuren die dankzij de stick gemakkelijk aan te brengen zijn. Wil je graag schitteren tijdens de feestdagen? Dan zijn deze eetbare lichaamspoeders absoluut iets voor jou. De poeders zijn verkrijgbaar in de geuren, en smaken, Marshmallow en Honey.

 


Het Mariposa oogschaduw palet bevat 10 verschillende tinten en een kwastje. De oogschaduw is verpakt in een schattig doosje met een vlinderprint. Een ander leuk item uit de kerstcollecte van Urban Decay is de body art kit, dit product heeft 5 kleuren glitterpoeder en een aantal sjablonen waarmee je bepaalde afbeeldingen, zoals een roos of slang, op je lichaam kunt aanbrengen.


De Midnight emergency kit is perfect om tijdens je feestdagen in je tas te hebben. De kit bevat 4 kleuren oogschaduw, een lipglos en kwastje. Als laatst bevat de kerstcollectie van Urben Decay make-up nog een setje met 6 mini nagellakjes in winterse kleuren.

Ik ben fan van de Urban Decay make-up collectie voor kerst 2011! Vooral de Book of Shadow zou ik heel erg graag onder de kerstboom willen vinden. Wat vind jij van deze collectie?

[bawlu_buttons]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.