Valeria Lukyanova lijkt op Barbie


Eerst streefde veel meiden naar de perfectie van fotomodellen, maar nu zijn er fotomodellen die willen lijken op een barbiepop. Het Oekraïense model Valeria Lukyanova doet er namelijk alles aan om op Barbie te lijken.

Met een gebruinde huid, te slanke taille, haar blonde haren, speciale lenzen, grote borsten en een flinke laag make-up is Valeria Lukyanova er aardig in geslaagd om op de plastic pop te lijken. Maar zo’n uiterlijk krijg je natuurlijk niet cadeau. Valeria heeft de nodige ingrepen ondergaan en leeft op een dieet dat bestaat uit rauw eten.

Het meisje lijkt zo perfect te zijn, dat sommige mensen denken dat het een project is van kunstenaars die Barbie zo echt mogelijk willen fotograferen. Persoonlijk twijfel ik niet aan het bestaan van de Oekraïense Barbie. Denk maar aan de Youtube-hits Venus Angelic en Dakota Rose die er uitzien als porseleinen poppetjes.

Volgens experts ontstaat er nu een levensgevaarlijke trend onder jonge meiden. Eerst wilden meisjes het lichaam van een fotomodel hebben, maar nu proberen zij om eruit te zien als poppen. En het nastreven van een onwerkelijke perfectie is natuurlijk niet reëel.

Ook al voldoet ze compleet aan het schoonheidsideaal, ik vind het Oekraïense model niet erg mooi. Haar uiterlijk is nep en onnatuurlijk. Wat vind jij van haar looks?

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15178″]