6 keer verzorgende lippenbalsem


Zeker met het najaar inzicht is het altijd fijn om een lippenbalsem bij je te hebben. Dankzij dit beautyproduct zijn we altijd voorzien van glanzende en zachte lippen. Daarom heb ik hieronder 6 keer verzorgende lippenbalsem op een rijtje gezet.


Labello

Een van de aller-beroemdste lippenbalsem merken is natuurlijk Labello. De bekendste variant is de classic met de blauwe dop. Ikzelf ben helemaal weg van de Labello Cherry, deze ruikt heerlijk en geeft een subtiele rode glans af. Sinds dit jaar is er ook een nieuwe collectie genaamd Vitamin Shake. Hierboven zie je de Labello Vitamin Shake met cranberry en framboos, deze kost €2,99.

Vaseline

De blikjes lippenbalsem van Vaseline ken je vast ook wel. Deze heb je in veel verschillende soorten en maten. Hierboven staan mijn twee favorieten, de cacao en roze variant. Deze zijn beide voor €1,99 te koop bij de drogist.

Lipsmackers

Misschien zijn sommige van jullie ook wel bekend met de Lipsmackers. Deze lippenbalsems heb je in tientallen verschillende kleuren en smaakjes. Zo zijn er zelfs Lipsmackers met 7up en M&M smaakjes. Hierboven zie je de smaken suikerspin en aardbei, beide €1,99.


Purol

Ga jij liever voor een neutrale lippenbalsem zonder kleur of smaak? Kies dan voor Purol, dit is een verzachtende balsem. Naast je lippen is Purol ook prima geschikt een schrale of geïrriteerde huid. Een klein blikje Purol van 30 ml kost €2,39.

TerraTints

De TerraTints lippenbalsems bevatten extra Vitamine E, hierdoor blijven je lippen langer zacht en soepel. Je hebt verschillende soorten TerraTints, hierboven staan de varianten Bloom en Blaze. Ze kosten €4,99 per stuk en zijn te koop bij De Tuinen.

Rosebud Salve

Een ander bekend merk is Rosebud Salve. Dit merk is over de hele wereld bekend en wordt door veel beroemde visagisten gebruikt. Je kunt dit product naast je lippen ook gebruiken voor pluizerig haar, als basis voor oogschaduw en voor ruwe plekjes op je huid. Rosebud Salve kun je kopen bij de Douglas en deze kost ongeveer €10.

Welke lippenbalsem heb jij in je tas zitten?