Video review: Guerlain Rouge G L’Extrait


In deze video review zie je mijn mening over de Guerlain Rouge G L’Extrait vloeibare lippenstift. Het product belooft mijn lippen in pure verleiding te brengen. Om deze reden heb ik de Guerlain Rouge G L’Extrait M27 Luxure uitgetest.

De Guerlain Rouge G L’Extrait M27 Luxure vloeibare lippenstift geeft mij kleurrijke lippen die lang mooi blijven. Het product zorgt vanaf het aanbrengen voor intens rode lippen die pas na een aantal uur een klein beetje gaan vervagen. Ook heeft het een matte finish en worden mijn lippen gehydrateerd. Daarnaast zorgen de spiegeltjes voor meer gemak.

Toch zijn er ook een aantal minpunten aan de Guerlain Rouge lippenstift. Tijdens het openen van het product moet ik behoorlijk aan de dop trekken, het is niet bepaald een handig systeem. Je hoeft ook niet met iemand te zoenen of uit een glas te drinken terwijl je het product draagt, de kleur geeft nogal af. De applicatie om mijn lippen mee in te kleuren zorgt tijdens het aanbrengen voor behoorlijk wat vloeibare lippenstift waardoor het product met een kwastje bijgewerkt moet worden. Tot slot vind ik de metale omhulling echt een ramp, het neemt namelijk al je vingerafdrukken over waardoor de luxe uitstraling verdwijnt en door het metaal is Guerlain Rouge lippenstift ook vrij zwaar.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”14561″]

Guerlain Rouge G L’Extrait M27 Luxure

Prijs: 41,95 euro

Voordelen:
+ Blijft lang zitten
+ Intense kleur
+ Spiegeltjes

Nadelen:
– Vingers blijven op omhulling zitten
– Product geeft af
– Dop is niet makkelijk open te krijgen

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.