Vrouw met zeer ernstige acne krijgt eindelijk egale huid

Vrouw ernstige acne egale huid
De 27-jarige Keeve Angline had zoveel last van acne dat ze zich een monster voelde. Gelukkig vond haar moeder een middel waardoor de vrouw een egale huid kreeg.

De Ierse Keeve had sinds haar 24ste last van zeer ernstige acne. 4 jaar lang gebruikte ze allerlei producten en medicatie om haar huidaandoening te genezen. Helaas hielp niets en maakte de middeltjes haar huid alleen maar slechter.

Elke ochtend stond Keeve 2 uur eerder op om haar gezicht te verbergen onder heel veel foundation. Op een avond was ze zo wanhopig dat ze haar huid met een scrubhandschoen te lijf ging. Ze wreef zo hard dat ze verschillende lagen huid verwijderde en een verbrand gezicht en geïnfecteerde acne overhield. Haar gezicht zag er zo slecht uit dat mensen vroegen of ze een ongeluk had gehad.

ernstige acne egale huid
Keeve kwam terecht in een neerwaartse spiraal. Hoe meer gestrest ze raakte over haar huid, hoe erger haar acne werd. De situatie had erom veel invloed op haar zelfvertrouwen. Als ze in de spiegel keek, zag de vrouw alleen een monster.

De oplossing

Op een dag kreeg de wanhopige Keeve het Silver Serum van haar moeder. Volgens de vrouw veranderde dit product haar hele leven. Toen ze het antibacteriële serum aanbracht voelde haar huid meteen beter aan. Keeve beweert dat de acne binnen een maand begon te verdwijnen en dat ze na een paar maanden een stralende en egale huid had.