Wat wenkbrauwen zeggen over je persoonlijkheid

wenkbrauwen persoonlijkheid
Wenkbrauwen zijn er in allerlei soorten en maten, van dunne streepjes tot volle borstels. Het is een belangrijk en opvallend onderdeel van je gezicht. Maar wat doen wenkbrauwen met je uitstraling? En wat zegt het over jou als persoon?

De ogen zijn het raam naar de ziel, waardoor wenkbrauwen het kader van het gezicht vormen. Ook zeggen ze veel over je karakter. Wenkbrauwen verschillen per persoon qua vorm, haardichtheid en textuur. Als je wenkbrauwen glanzend zijn, ben je in goede conditie en ben je positief ingesteld. Wanneer je wenkbrauwen dof en ruw zijn zit je niet lekker in je vel en ben je niet energiek.

Verschillende soorten wenkbrauwen

  1. Afgerond en gebogen: Je ben een creatief en vriendelijk persoon.
  2. Recht: Je bent zelfverzekerd en een echte denker. Een vrouw met rechte wenkbrauwen kan hard overkomen.
  3. Puntig: Je bent een gevoelig type als het om privé zaken gaat. Maar vrouwen met puntige wenkbrauwen kunnen ook koppig zijn.
  4. Borstelig en vol: Je bent een actief persoon met veel energie en je bent zelfverzekerd. Maar als je door iemand wordt gecorrigeerd, ben je snel op je teentjes getrapt.
  5. Dun: Je bent een vrouwelijke vrouw met een zachte persoonlijkheid. Ook twijfel je vaak en ben je een tikkeltje naïef.
  6. Hoog: Je hebt veel ruimte nodig, je bent een echte dromer en perfectionistisch.
  7. Laag: Je hebt een open persoonlijkheid en houdt je aan beloftes.

Foto: Walt Stoneburner