Wat zegt jouw kleur nagellak?


Wij meiden zijn gek op nagellak. Dat is niet gek, want door een bepaald lakje met onze stijl te matchen laten we de buitenwereld zien wie wij zijn. Wil jij weten wat jouw kleur nagellak over jou zegt? Neem dan een kijkje hieronder.

Rode nagellak = hartstochtelijk

Rood is een klassieke kleur nagellak en wordt vooral gedragen door typetjes met veel glamour. Daarnaast staat de kleur voor passie en zelfvertrouwen. Meiden die rode nagellak dragen zijn niet vies van een beetje drama en houden ervan om in de spotlight te staan. Ook weten zij duidelijk wat hen sexy staat en bestaat hun liefdesleven uit veel hartstochtelijkheid.

Blauwe nagellak = moedig

Meiden die blauwe nagellak dragen willen zich onderscheiden van anderen. Ze weten goed wat zij willen en deinzen nergens voor terug. Verder zijn deze meiden erg moedig en hebben ze een ietwat nonchalante instelling, waardoor zij goed tegen kritiek kunnen.

Gele nagellak = optimistisch

Geel is een vrolijke kleur en wordt als nagellak gedragen door optimistische typetjes. Deze meiden zijn extravert en er is niet veel dat hun humeur kan verpesten. Ze zijn heel aanwezig en daarmee ook moeilijk te negeren.

Groene nagellak = ondernemend

Groene nagellak wordt gedragen door meiden met veel lef. Ze houden van hun vrijheid en zijn altijd op zoek naar avontuur. Daarom is het niet gek dat deze types heel ondernemend zijn ingesteld. Verder staan zij ook dichtbij de natuur en houden ze ervan om er op uit te gaan.

Roze nagellak = vrouwelijk

Zoals te verwachten is het dragen van roze nagellak erg vrouwelijk, maar dit betekent niet dat je tuttig hoeft te zijn. De meiden die deze kleur op hun nagels dragen houden niet van onzin, maar wel van genieten. Ze kunnen best brutaal zijn en hebben veel lef. Verder zijn zij erg energiek en staan ze positief in het leven.

Paarse nagellak = creatief

Paarse nagellak wordt gedragen door creatieve types. Deze meiden zijn niet bang om anders te zijn en hebben een aardig beetje zelfvertrouwen. Ze houden ervan om dingen te creëren en spelen graag met verschillende stijlen.

Donkere nagellak = rebels

Hoewel donkere nagellak vaak wordt gezien als een teken van somberheid, is dit toch niet helemaal waar. Donkere kleuren worden op de nagels gedragen door meiden met een goed stijlgevoel. Zij zijn een tikkeltje rebels, waardoor ze niet snel over zich heen laten lopen. Ook nemen zij graag de leiding en zijn ze erg speels.

Neutrale nagellak = betrouwbaar

Meiden die een neutrale kleur nagellak dragen zijn over het algemeen erg betrouwbaar. Zij zijn er voor anderen in goede, maar ook in slechte tijden. Verder zijn ze behoudend en professioneel ingesteld, maar dit betekent niet dat zij geen plezier kunnen maken.

Foto via Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.