Win 200 euro shopgeld met Dove Beauty Finish


In de zomerperiode komen de blote jurkjes en topjes weer tevoorschijn. Daarom komt Dove met de Beauty Finish deodorant waarmee je ook €200 shopgeld kunt winnen.

Beauty Finish is een nieuwe anti-transpirant deodorant van Dove. De formule bestaat voor 25 procent uit hydraterende crème aangevuld met beautymineraal. Deze beautymineralen zorgen voor een weerkaatsing van het licht waardoor onvolkomenheden voor het oog verdwijnen en de huid er stralender en egaler oogt.

Win €200 shopgeld

Schitterende oksels mogen natuurlijk gezien worden in een zomers jurkje. Daarom geeft Dove Beauty Finish tot en met 17 juli dagelijks €200 shopgeld bij Vero Moda weg. Je kunt deze cadeaubon op 2 winnen:

1. Vul de productcode van jouw Dove deodorant in op de website van Dove en maak dagelijks kans op een dagje winkelen bij Vero Moda ter waarde van €200.

2. Upload jouw foto en beauty tip op de Dove website en vraag je vriendinnen om op jou te stemmen via Facebook. Elke week selecteert de jury de origineelste inzending en deze wordt beloond met €200 shopgeld.

Kortom, wil je mooie oksels en kansmaken op €200 shopgeld bij Vero Moda? Kijk dan hier.

Dove
Dove

Leave a Reply

Your email address will not be published.