Yves Rocher presenteert producten herfst 2011


In de prachtige showroom in Amsterdam presenteerde Yves Rocher gisteren haar nieuwe producten voor herfst 2011. Dit waren een verzorgingslijn voor de huid, een nieuwe eau de parfum en make-up.

Pure System


Na een hapje en een drankje begon de presentatie over de nieuwe huidsverzorgingslijn. Pure System is bedoeld voor de jonge probleemhuid. De lijn werkt met een 3 stappen plan dat bestaat uit reinigen, behandelen en doelgericht behandelen. Daarmee ga je te veel talgproductie en onzuiverheden tegen. Voor het reinigen is er een gel of een lotion, voor het behandelen een 4 in 1 verzorging en voor doelgericht behandelen zijn er pads of een masker.

Moment de Bonheur


In de volgende ruimte werd het parfum gepresenteerd. Hiervoor waren er twee Franse medewerkers van Yves Rocher die aan de geur hebben gewerkt. De nieuwe eau de parfum heet Moment de Bonheur, wat geluksmoment betekent. Met meiroos als hoofdtoon, aangevuld met patchouli, cederhout en vioolbladeren ontstaat er een frisse, bloemige geur die naar rozen ruikt maar niet te zwaar is. Ik vind hem persoonlijk erg lekker ruiken.

Make-up herfst 2011

Aan de wand stond een make-up tafel met daarop de nieuwe herfst make-up van Yves Rocher. De rijen met verschillende kleuren nagellak en lippenstift hadden op mij een grote aantrekkingskracht. Er waren zes nieuwe kleuren nagellak in warme tinten als rood en paars. De verzorgende lippenstift was er in vijf klassieke roodtinten, van fel- tot donkerrood.

Aan het eind van de dag kreeg ik een mooie goodiebag met daarin een handdoek, producten uit de Pure System lijn, de Moment de Bonheur eau de parfum, een rode lippenstift en een paarse nagellak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.