Yves Rocher Pure System gezichtsverzorging


De nieuwe gezichtsverzorgingslijn van Yves Rocher heet Pure System. Deze lijn is speciaal gemaakt voor een jonge probleemhuid met jeugdpuistjes.

De kenmerken van een jonge probleemhuid zijn overmatige talgproductie, een onregelmatige huidstructuur, puistjes, mee-eters en blijvende vlekjes. Daarom zitten er in de Yves Rocher Pure System gezichtsverzorging antibacterieel zuur en aloë-vera. Het salicylzuur staat bekend omdat het de dode huidcellen verwijdert en de huid vernieuwt. Zo worden dus verstopte poriën gereinigd wat uiteindelijk moet leiden tot een beter huidstructuur. Aloë-vera kan met zijn herstellende eigenschappen vlekjes en littekens verminderen en de talgproductie reguleren zodat je huid minder vet wordt.

De lijn bestaat uit een 3 stappen systeem waarmee je je huid, reinigt, behandelt en doelgericht behandelt. Om te reinigen is er een intensieve reinigingsgel (€9,90) die helpt tegen mee-eters en een zuiverende lotion (€8,90) die volgens Yves Rocher de huidstructuur verbetert door de poriën te verkleinen. Je behandelt je huid met de 4 in 1 verzorging tegen onzuiverheden (€10,90). Om puistjes aan te pakken kun je de neutraliserende pads (€12,90) of het diepreinigende masker (€9,90) gebruiken.

Yves Rocher Pure System gezichtsverzorging ligt vanaf september in de winkels.

Leave a Reply

Your email address will not be published.