Zo creëer je het ultieme spa moment in je eigen tuin!

Zo creëer je het ultieme spa moment in je eigen tuin!

Soms is het fijn om even tot rust te komen van alle drukte en een dagje naar de spa te gaan. Het nadeel hiervan is wel dat je een hele dag hiervoor uit moet trekken. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je je niet helemaal op je gemak voelt in een spa. De ultieme oplossing hiervoor is om thuis een spa moment te creëren in je eigen tuin. Hier voel je je uiteraard op je gemak en kun je ‘s avonds na een drukke werkdag even heerlijk ontspannen. Maar hoe creëer je zo’n ultiem spa moment? Daar leggen we je alles over uit in dit artikel. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Een zwemspa

Ten eerste kun je ervoor kiezen om een zwemspa in je tuin te laten plaatsen. Een zwemspa is een combinatie van een zwembad en een jacuzzi. Hierdoor kun je gebruik maken van zowel de voordelen van een zwembad als van een jacuzzi. Zo kun je ervoor kiezen om heerlijk te relaxen met de functies van een jacuzzi, maar je kunt er ook voor kiezen om aan je conditie te werken en tegen de stroming in te zwemmen. Doordat je deze zwemspa in je eigen tuin kunt laten plaatsen, kun je gewoon ontspannen of juist aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving. 

Een zwembad

Wanneer je meer ruimte in je tuin hebt, kun je ervoor kiezen om een zwembad in je tuin te laten plaatsen. De zomer wordt in Nederland steeds warmer en het is dan wel zo fijn als je even kunt afkoelen in je eigen tuin. Er zijn veel verschillende zwembaden te koop in verschillende afmetingen en vormen, waardoor een zwembad precies aan jouw wensen kan voldoen. In een zwembad kun je natuurlijk ook even heerlijk ontspannen en afkoelen na een drukke dag of een hele dag in genieten, ook met de kinderen. Daarnaast kun je ook nog eens aan je conditie werken door te zwemmen. 

Kortom, wanneer je een ultiem spa moment in je eigen tuin wilt creëren is het aan te raden om een zwemspa of zwembad in je tuin te laten plaatsen. Een zwemspa is compacter en beschikt zowel over een wellness gedeelte als een zwemgedeelte. Wanneer je juist meer ruimte hebt, is het aan te raden om een zwembad te laten plaatsen. Hierdoor kun je ontspannen en tegelijkertijd aan je conditie werken.