De 7 schoonheden


Je hebt vast wel een keer over de 7 schoonheden van een vrouw gehoord. De 7 schoonheden worden gezien als de schoonheden van het gezicht. Als je geluk hebt, dan ben je met 1 of meer van deze uiterlijke kenmerken geboren.

Of er nog echt waarde aan de 7 schoonheden wordt gehecht is de grote vraag. Iedereen kan nu donker haar en lichte ogen hebben of kuiltjes in hun wangen door een bezoekje aan de plastische chirurgie. En wat is schoonheid nou precies? Iedereen heeft weer een andere definitie erover. Toch vind ik het leuk om te weten of jullie 1 of meerdere van deze schoonheden hebben.

1. Moedervlekje links of rechts boven je lip


Dit wordt ook wel het schoonheidsvlekje genoemd. Marilyn Monroe is een van de bekendste personen die een moedervlekje boven haar lip had. Ook het model Cindy Crawford is er bekend mee geworden.

2. Sproeten


Heb je sproeten? Dan moet je daar trots op zijn, deze behoren ook tot de 7 schoonheden.

3. Donker haar met blauwe ogen


Als je donker haar hebt, dan vallen je blauwe ogen heel goed op. Model Adriana Lima is hier een voorbeeld van. Als je blond haar en bruine ogen hebt, dan is dit ook een voorbeeld van de 7 schoonheden.

4. Lang en gekrulde wimpers


Niet iedereen heeft lange en gekrulde wimpers en daarom hoort het tot de 7 schoonheden. Gelukkig bestaan er wimperkrullers en mascara, zodat wij dit allemaal kunnen hebben!

5. Spleetje tussen de tanden


Hoewel de meeste mensen een beugel nemen omdat zij rechte tanden willen, wordt een sleetje tussen de tanden toch echt gezien als een schoonheid. Bekende modellen van nu zoals Lindsey Winxson en Lara Stone hebben een spleetje tussen hun tanden.

6. Amandelvormige ogen


De ogen zijn aan de zijkant wat groter, net zoals een amandel. Angelina Jolie is hier een voorbeeld van.

7. Kuiltjes in je wangen


Als je lacht, kan het zijn dat je kuiltjes in je wangen hebt. Er zijn ook mensen die dit graag willen en hiervoor naar de plastische chirurg gaan.

Bezit jij van 1 van de 7 schoonheden?

Foto’s via Ihwalls, Jurassicpunk, Nymag en Weheartit