Beautyblog Top 30 heeft 100ste aanmelding


De Beautyblog Top 30 heeft onlangs een echte mijlpaal behaald. We hebben namelijk de 100ste aanmelding gehad!

De Beautyblog Top 30, een overzicht van de belangrijkste Nederlandse beautyblogs, is alweer 1 jaar online en inmiddels is de 100ste aanmelding binnen. Omdat het hier niet bij gebleven is, hebben we besloten om de Beautyblog Top 30 heel binnenkort te vervangen door de Beautyblog Top 50. Maar voordat het zover is, is het eerst tijd voor een aantal vragen aan Daisy van Beautyglow, want zij was de 100ste aanmelding.

Wie is Daisy?
“Ik ben Daisy, 26 jaar oud. Geboren en getogen in Leiden. Kernwoorden: girly girl, dierenvriend, spontaan en vrolijk!”

Wanneer en waarom ben je begonnen met de blog?
“Ik ben in mei 2012 begonnen met mijn beautyblog Beautyglow. Beauty is iets wat ik superleuk vind! Ik houd heel erg van mooie make-up en heerlijke verzorgingsproducten. Ik volgde al diverse beautyblogs en het idee om een eigen beautyblog te beginnen begon steeds meer te kriebelen. Na lang nadenken over de naam is in mei 2012 Beautyglow ontstaan.”

“Op Beautyglow kun je mijn mening over producten lezen. Ook zal ik bepaalde technieken die ik voor haar en make-up gebruik laten zien. Ik zeg niet dat mijn manier de beste is, maar zelf vind ik het altijd wel prettig om verschillende meningen en werkwijzen te bekijken. Ik ga er dan ook vanuit dat meer mensen er zo over denken.”

Wat maakt jouw beautyblog bijzonder?
“Beautyglow is bijzonder omdat mijn persoonlijke mening op de site te lezen is. Ik heb geen sponsoren en bepaal zelf waarover ik wil schrijven. Wat er staat is dan ook echt waar ik voor sta en wat mijn mening is. Dit alles is geschreven op een luchtige en makkelijk te lezen wijze. Hiermee probeer ik een grote groep mensen aan te spreken.”

Wat vind je het leukste aan bloggen?
“Ik houd van schrijven. Als klein meisje schreef ik al graag verhaaltjes. Ik had een schrift waar ik steeds een nieuw verhaal in opschreef. Het leuke aan bloggen over beauty vind ik dat ik 2 dingen die ik leuk vind met elkaar kan combineren. Ik ben een echt meisje, meisje dat gek is op make-up. Dus bloggen over make-up is een mooie combinatie. Als ik daarmee dan ook nog eens tips kan geven aan mensen en mensen kan vermaken vind ik dat alleen maar extra leuk!”

Wat voor artikelen schrijf je het liefst?
“Ik schrijf het liefste reviews van producten. Omdat ik daarmee de mogelijkheid heb om mijn mening over een bepaald product te verwoorden. Ik ben ook altijd eerlijk over een product. Als ik niet tevreden ben, ben ik niet tevreden en dat schrijf ik dan ook op. Ik hoop op deze manier voor mijn lezers een goed beeld te kunnen creëren over een product zodat zij goed over de aanschaf ervan kunnen nadenken.”

Wat is jouw beautygeheim?
“Mijn beautygeheim is een goede reiniging! Ik haal standaard iedere avond mijn make-up van mijn gezicht af en ook ’s ochtends reinig ik mijn gezicht grondig. Als je huid regelmatig goed gereinigd en verzorgd wordt, zal deze er gezonder uitzien. Hierdoor zal de make-up ook mooier staan! 2 Vliegen in 1 klap dus!”