Ahava producten uit de Dode Zee

Ahava producten uit de Dode Zee
Omdat ik een gevoelige huid heb, ben ik altijd op zoek naar het perfecte verzorgingsproduct. Tijdens mijn zoektocht kwam ik Ahava tegen, een merk dat voor haar producten ingrediënten uit de Dode Zee gebruikt.

De Dode Zee wordt al generaties lang bezocht door mensen die hun huid nieuw leven willen inblazen. Daarom besloten bewoners van 3 kibboetsen aan de kust van de Dode Zee in 1988 het huidverzorgingsmerk Ahava, dat Hebreeuws is voor liefde, op te richten.

De Ahava producten uit de Dode Zee zijn natuurlijke producten die het vochtgehalte in de huid optimaliseren, vroegtijdige huidveroudering tegengaan en de huidconditie verbeteren. Essentieel voor de hele lijn is het exclusieve bestanddeel Osmoter™. Dit is een uitgebalanceerd concentraat van Dode Zee mineralen dat op effectieve wijze het vochtpeil aanvult en de huid weer oplaadt.

Ahava producten

De uitgebreide Ahava productlijn is verdeeld in gezichtsverzorging en lichaamsproducten. Beide lijnen zijn voorzien van Dode Zee mineralen die de gezondheid van de huid bevorderen. Hieronder vind je een aantal Ahava producten.

Ahava producten

Essential dagcrème

De Ahava Essential dagcrème is er in 3 varianten: gemengde huid, normale tot droge huid en de zeer drogehuid. Deze dagcrèmes zorgen voor langdurige hydratatie en maken de huid zacht.

Night Replenisher
De Ahava Night Replenisher is bedoeld voor de normale tot droge huid. Deze fluweelzachte nachtcrème vernieuwt en verjongt met natuurlijke voeding en intensief vocht.

Age Control Intensive serum
Het Ahava Age Control Intensive serum is verrijkt met magnesium, calcium en het 3D Complex™ om de beschermende afweer van de huid te versterken. De huid wordt fluweelzacht en helder, krijgt een gelijkmatige teint en een jeugdige uitstraling.

Age Control oogcrème
De Ahava Age Control oogcrème is een lichte, delicate crème om de zichtbare tekenen van veroudering rond de ogen tegen te gaan. De oogcrème bevat 3DComplex™ voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.

Extreme dagcrème
De Ahava Extreme dagcrème bestaat uit actieve Dode Zee mineralen, algen en dadelpalmextract gecombineerd met de essences van veerkrachtig mos en bessen uit de Himalaya. Hierdoor worden rimpels verminderd en is de huid steviger.

Extreme nachtcrème
De Ahava Extreme nachtcrème bevat een voedend concentraat van veerkrachtige natuurlijke ingrediënten uit de Dode Zee en de Himalaya en versterkt het immuunsysteem van de huid en stimuleert haar natuurlijke afweersysteem. Rimpels worden verminderd en de huid wordt verstevigd.

Dermud Nourishing lichaamscrème
De Ahava Dermud Nourishing lichaamscrème is een volle, rijke crème voor een zeer droge en gevoelige huid. De lichaamscrème verlicht irritatie, jeuk, intense droogheid en ruwheid.

Starters Kit
De Ahava Starters Kit is een ideale manier om de producten van Ahava uit te proberen. De set bestaat uit een Mineral bodylotion, All in one Toning Cleanser en een Essential Day moisturizer voor normale tot droge huid. Dit alles zit verpakt in een mooie toilettas.

Ahava producten bestellen

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar Ahava? Op Luxebeauty.nl kun je deze verzorgingsproducten bestellen voor scherpe prijzen. En het fijne is, dat je jouw bestelling zo in huis hebt. Want als je op werkdagen voor 21.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis.