Barbie Valeria Lukyanova in V magazine


Model Valeria Lukyanova wordt niet alleen de levende Barbie genoemd ze is ook net als plastic. Om te bewijzen dat ze niet is gephotoshopt verschijnt ze met een fotoshoot en interview in V magazine.

Eerder bleek al dat het Oekraïense meisje van 21 jaar er alles voor over heeft om te lijken op een pop. Toch denken veel mensen dat zij nep is en daar heeft ze dan ook een flinke mening over. Valeria Lukyanova vindt het belachelijk dat mensen slecht praten over het perfectioneren van je lichaam. Zij vindt namelijk dat plastische chirurgie je uiterlijk verbeterd, zo blijkt uit het interview van V magazine.

Toch laat ze ook weten dat ze de kritiek niet serieus neemt. De Barbiepop vindt haar bijnaam geweldig en de roddels kan ze alleen maar beamen. “Volgens hen zie ik er nep uit en dat maakt mij blij. Het betekend dat mijn uiterlijk goed is gelukt,” zegt ze.

Ik vind de verschijning van Barbie Valeria Lukyanova echt bizar. De foto’s in de reportage zijn wel mooi gelukt, ze lijkt inderdaad sprekend op een pop. Ik geloof daarom ook wel dat zij bestaat, vergeet niet dat met plastische chirurgie tegenwoordig zoveel gedaan kan worden. Wat vinden jullie van deze levende Barbie?