Beautyproducten voor schoonheidsnoodgevallen

Beautyproducten voor schoonheidsnoodgevallen
Met onze grote liefde voor make-up en alles wat daar bij komt kijken, hebben wij dames nog wel eens last van een schoonheidsdrama. Daarom vind je hieronder een aantal beautyproducten om altijd bij je te hebben voor en tegen zulke schoonheidsnoodgevallen.

Transparante nagellak

Het is erg verstandig om altijd een potje transparante nagellak mee te dragen in je tas. Dit niet alleen om je nagels een mooie glanslaag te geven, maar transparante nagellak kan ook erg handig zijn om te voorkomen dat die ladder in je panty verder doorscheurd. Daarbij heb je vast wel eens meegemaakt dat een ring een groene afdruk op je vinger achterliet. Bedek deze ring de volgende keer met een laagje transparante nagellak en je zult zien dat je daar geen last meer van hebt.

Wattenstaafjes

Een ander item dat echt niet in jouw tas mag ontbreken zijn wattenstaafjes. Zeker rond deze tijd van het jaar kunnen deze van pas komen, aangezien het weer er nog wel eens voor zorgt dat je make-up een beetje uitloopt. In dat geval kun je dit met ene wattenstaafje netjes bijwerken. Let er wel op dat je de wattenstaafjes in een gesloten verpakking houdt, want door de vochtigheid kunnen ze gaan pluizen en dat wil je natuurlijk niet

Deodorant

Wanneer ik de deur uitga, neem ik altijd travel size deodorant mee. Je wilt ten slotte geen last krijgen van stinkende oksels. Daarnaast kun je deodorant gebruiken om blaren te voorkomen, door het op je voeten te sprayen. Zo stap je een stuk gemakkelijker in die nieuwe pumps en ruiken je voeten ook nog eens lekker.

Haarelastiekje

Iets anders wat ik altijd bij me heb, is een haarelastiekje. Deze kun je niet alleen gebruiken om je haar op te steken gedurende een bad hair day, maar ook voor andere dingen. Zo kun je een elastiekje om je pols dragen als herinnering aan iets wat nog gedaan moet worden en kan het tegelijkertijd dienst doen als een armbandje.

Pleisters

Hoewel pleisters op het eerste gezicht geen beautyitem lijken, kun je ze goed gebruiken voor sommige schoonheidnoodgevallen. Ze zijn bijvoorbeeld erg handig wanneer je een gescheurde nagelriem hebt. Door hier een pleister over te plakken kun je voorkomen dat de nagelriem verder scheurt en dat het er nog minder elegant uit gaat zien.

Flossdraad

Flossdraad is ook erg handig om bij je te hebben. Hiermee kun je onder andere dat genante moment na het eten voorkomen, wanneer iedereen kan zien wat jij zojuist gegeten hebt. Daarnaast kan flossdraad gebruikt worden als vervanging voor een verloren haarelastiekje en kun je er zelfs een ring, die vast zit om je vinger, mee verwijderen.

Lotion

Tot slot mag hydraterende lotion zeker niet worden vergeten. Dit kun je natuurlijk gebruiken om een droge huid tegen te gaan, maar het helpt bijvoorbeeld ook tegen pluizend haar. Verder kan je er met lotion voor zorgen dat je kleding niet meer zo statisch is, iets wat gedurende deze koude maanden erg handig kan zijn.

Foto via Pinterest