Bobbi Brown make-up herfst 2011


Bobbi Brown make-up zet met haar herfst 2011 collectie de brildragers onder ons extra in het zonnetje! De gehele Tortoise Shell collectie is gebaseerd op haar eigen bril met schildpadmontuur.

Bobbi Brown, zelf brildragend, weet hoe lastig het is om goede make-up te combineren met een bril. Het is belangrijks om rekening te houden met het model en de glazen van je bril. Speciaal daarom heeft ze de Bobbi Brown make-up Tortoise Shell collectie uitgebracht. Deze lijn is erg geschikt voor meiden met een bril, maar kan natuurlijk ook door de brilloze dames onder ons gedragen worden.
De Tortoise Shell collectie bestaat uit 2 oogschaduwpaletten, Tortoise Shell Bronze Eye Palette en Tortoise Shell Sand Eye Palette. Beide bevatten natuurlijke tinten zoals brons, goud en espresso. De kleuren zijn verpakt in een doosje met een schildpadmotief en gouden letters.
Ook bevat de lijn lippenstiften in verschillende tinten roze en een aantal lipglosses met een hoog glans gehalte. Als laatst bestaat de collectie uit een speciale kwastenset om ervoor te zorgen dat je ogen extra geaccentueerd kunnen worden.

De lipsticks en lipglosses vind ik niet erg speciaal, wel ben ik helemaal weg van het bronzen oogschaduwpalet. Ik vind de kleuren heel erg mooi en ook goed op elkaar afgestemd. Wat vind jij van de Bobbi Brown make-up Tortoise Shell collectie voor herfst 2011?